Bambam's Addicted

Ayung!

Ayung nak cerita pasal pengalaman SPM dia.. dah janji nak share link dekat sini..! kah kah kah.. Janji mesti dikotakan.. disebabkan dia sorang jek yang sahut cabaran.. so special review sikit pasal belog Ayung..




Ayung ni komentar tetap.. dia memang rajin drop komen kat belog CB dan belog-belog lain.. so far di mana ai drop komen.. di situ ada AYung! kui kui kui

Ayung ni senogori ngan den.. oghang Negeri Sembilan.. Hobin Jang Hobin! Leh lar kito wek gathering sekali ngan Cik Aish, Mira Edora.. Fatin Liyana.. Zack Zuhari.. ahhahahahha

Belog dia kemas dan teratur.. loading pon cepat.. bagus!
Nak berkenalan lebih lanjut.. sila lar ker belog beliau.. Sebenarnya nak suruh korang baca pengalaman SPM jek ponnnn..haha!

 Eh ayung.. ekau suku mano? :)




6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AYuNG said...

hahaha...nak LIKE LIKE LIKE LIKE!!!! :)

Sunah Sakura said...

wah~ rajin sesungguh ni!

Ct Aja said...

en bambam py SPM??hhihiih

Cik Bunny said...

baru dapat hadiah cik bambam: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/11/wordless-saturday-hadiah-dari-blogger.html

Arol Mubin said...

Eh! Kalau buat gathering jangan lupa jemput sekali jiran sebelah nie (orang Melaka). Hihi. :D

Aziela said...

bapak akak biduanda..omak, 3 batu..so ikut omak la kan..alaaa...sobab tu dapek cincin sobontuk yor maso nikah...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...