Bambam's Addicted

Jawab survey, dapat RM3 from Says.my


CB dapat email from says.my.. dia hantar kata jawab survey and akan dikreditkan akaun says.my kita sebanyak RM3.. Ingat ker SPAM! ahhahahaha.. sekali masuk lar website says.my nie.. Betul lar ada survey berbayar dia nak bagi!! hehehe.. Jada jawablah beta dengan hati yang tenang.. dekat 40 soalan!! Survey pasal Female Advertisement Survey lak tuh.. takde lah jemu.. hehehehe

Tengok!
Your welcome!

Then check balance..

Sikit jek non..tapi Alhamdulillah lar kan.. :)
Hahhh..terus update RM3 kannn..

Okeh lar ada dari tiada.. :)




Tak payah berkempen sangat pon senang dapat income kan.. then nak lar jawab survey yang lain.. sekali..

Haiiipppp~!!
Okeh-okehhh!! dia kata JANGAN TAMAK! haahahha.. memilih jugak nak pick surveyee dia nie.. ingat nak amek lar lagi RM2 buat isi tabung nie!kekekeke.. Ehhh.. korang nak jawab survey jugak ker? Klik lar SINI..!!

Footnote: Ehhh..cerita Lion King 3D nak keluar dahhh!! JOM TENGOK iklan! :D

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Nurul Mazni said...

bestnye.. kalau pasal duit laju jer.. hehehe

Zana Adieyza said...

jawab soalan dpt duit.. wah, mmg untung la kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...