Bambam's Addicted

Janji ek jangan bagi tahu sape-sape!

Kadang-kadang.. kita rasa kita boleh percayakan seseorang.. dan seseorang tuh percayakan orang lain pulak.. For me.. everyone needs someone to SHARE THEIR PROBLEMS and STORY RIGHT??!! Walaupun perkara remeh! ^^,

7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Makbed said...

ni la multi level mengumpating...

^_^sh3ra^_^ said...

btl3..:))

eB ezrin said...

kalo ngan akak insyaallah, rahsia ttp rahsia.. tapi pelik biler org tuh ckp ngan kiter rahsier jgn citer kat org.. tapi dier sendiri yg dok berceriter kat org l;en.. dpn kiter laks tuh. adeh... confius mak. hu3

nabilah_2908 said...

lebih baik share rahsia kita dgn org yg kita tak kenal...

kot tersebar pun...org tak kenal kita... :)

sarah mohamad said...

saya hanya percaya pada family je. selain dari tu, kawan2 ke semua just so so jek hehehe :D

PinKy MoMMa said...

hahahha rasa nak tergelak nak baca komen eb sebab memang slalu terjadi pun..dia cakap rahsia..tiba tiba dia yang bocokannya..camner ;p

tiefazatie said...

haha..sokong je sis eb n pinky momma..sllu je ad aorg gitu..xphm2..dide ckp rahsia..tp die gak yg bantai sebar kat org nie..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...