Bambam's Addicted

I'm Happy for you!

Aida.. InsyaAllah saya nak bertunang next year.. Saya nak awak jadi orang kuat saya dalam majlis saya nanti.. Ikot saya pergi beli barang semua okehhh!!!


.....

I'm happy to hear dat! I will okeh! So kena teman shopping lar nie!! 

Excited nak shopping barang kahwin!
Evendo bukan saya yang bakal mendirikan rumah tangga. Melihat teman rapat mengecapi kebahagiaan pon happy jugak. Kegembiraan tempias terasa walaupun dalam hati mendoakan supaya kita pon supaya cepat-cepat ikut jejak langkah dia.. Kawan-kawan baik saya.. sorang-sorang nak kahwin.. Nanti kalau semua dah kahwin.. saper lak nak jadi orang kuat masa hari gembira saya??!! wuwuuuuu~

16 ratus ribu orang tambah perasa! :):

!! YaNa YassiN !! said...

Sesama kita doa jumpa jodoh kawin eh,.. hihihihi.

terima kasih sudi baca kisah korea YY, pak duta tue pakchik kawan, tue yg dapat duk umah dia.

Ain Zulaikha said...

wat masa ni memang kawan2 saya tak de yang dah kahwin lagi hehehe so alhamdulillah sebab kalau ada memang saya pn nak ikut sama kawin hehhe, takpe doakan kan awak pun dapat jodoh cepat2 kawin ye :)

Cute MuM said...

insyaallah ada jodoh tue nanti..

Aziela said...

Tak apa...ada hikmahnya. Lebih baik single daripada dapat suami yang menyusahkan...

nabilah_2908 said...

tumpang happy juga... :)

tapi kalau seorang lelaki yg kita suka..tiba2 kata dia nak kawin...

siap minta kita tolong....

huhuhu..tawa dalam tangisan la gak nya.... :)

rara pinkmafia said...

ada kalau bambam selalu jd org kuat org,yg pasti dihari bahagia kamu nt mst ada jugak org lain yg nk jd org kuat =)

Ct Aja said...

wuuuuuuuuhuuuuuuuuuu, hepy jugak bagi pihak kamu!!!!!!!!!!!!!!!!! hihiihih

Cik Bambam said...

@!! YaNa YassiN !!
aminn~!! ngehehehe..

ohhh.. ingt ker leh volunteer jd tourist guide.. nak pergi korea.. ikot agency mahal.. itu yg dok usha2.. eehhehe

Cik Bambam said...

@Ain Zulaikha
aminnn~! :)

nanti tak lama lg..dpt lar undangan kawan2 tuh..ehhehe

Cik Bambam said...

@Cute MuM
hidup solo tuh pon satu rahmat.. =)

Cik Bambam said...

@Aziela
ehhehhe..yer2.. belom tiba masanya lagi kan kak..heheh

Cik Bambam said...

@nabilah_2908
hahahah..meraung tak berlagu ngkooo!! duka lara tolong dia nnt..huhu

Cik Bambam said...

@rara pinkmafia
insyaAllah rara.. =)

Cik Bambam said...

@Ct Aja
haahhaha..ni baca ker tak..!! nak happy amende lak nie..hehehe

cik pulau said...

setiap yang dilahirkan ini, ada pasangannya...
nanti sampai seru.. CB lak. hehehe..

shandye. said...

ekceli sumpah stress teman kawan yg bakal bertunang/berkahwin ni shopping.

demand-nya kemain diva!

letih uols pusing times square, menapak ke bukit bintang, panjat tangga pavilion, patah balik ke sg wang, masuk lowyat, keluar ke plaza imbi, tahan cab ke petaling street...

semata-mata nak cari kasut.

macam nak patah lapan belas kaki aku!

(ok, aku over-exaggerating sangat)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...