Bambam's Addicted

Bila anak-anak bersembang..

Wahhh..topik gayanya macam ai dah ada anak ek.. anak lar jugak.. anak buah kannn!!! Kenapa dunia tak celebrate aunt's or uncle's day? sila jawab soklan saya.. :P Meh nak tunjuk meh..my niece and nephew yang makin meningkat remaja.. hak hak hak.. konon-konon dilatih dari muda untuk bertudung.. mudah-mudahan lar hendaknya ek.. ^^,

Santek tak Addlea pakai tudung acikk??
 Opkos lar cantik.. ikot achik kannn~! hahahaha.. yang cantik semua nak mengaku.. =.='

Budak nie memang tak duduk diam.. sebab tuh pic macam shaking ckit.. haippp~!!

Kak Lea bajet comel ler tuhhh~!!
Addriel: Kak Lea tak tengok lagi.. ada sorang lagi pakai tudung comel sesangat.. sampai adik sendiri pon tak kenal itu dia.. hahahaha..
Addlea: Kenapa lak tak kenal?? Lagi ayu daripada ai ker??
Addriel: Bukan setakat ayu dah.. Macam teratai layu di tasik madu pon hadoooo...

Haaaa.. ayu tak ai? Macam Nur Aminah dalam cerita Nur Kasih takkk??!!

heyyy Ayishhh.. ngko tuh laki.. mana boleh pakai tudungggg!

Macam mana kita nak sedarkan kazen kita nie.. =.='

Ayish: Ehhhh..tak boleh ek??? comel jek aku rasa aku pakai.. 

Addlea: hahahhahah.. tolong lar.. nak terguling-guling ai gelak.. comel apa! macam tak cukup sifat jek ai tengok.. kekekek

Ayish: Arghhhhhh~!! ini satu penghinaan lar!!!!

Addriel: Ngko jangan over sangat leh dak ayishhh.. kan kak Lea kann.. kan? ehhh kakak!!

Addlea: tak kose ai masuk boy fights u olls.. Tengok kartun lagi best.. Meh remote nak tukar cenel..! Dapat kat achik asyik tengok AFC channel jekkkk!

Addriel: Achikkk.. achikkk.. nak dokong bulehhh~ buleh lar..
Celoteh Cik Bambam: Why kita semua tak comel macam budak-budak nie.. ehhh.. bukan 'kita'.. ai sorang jek lar.. u olls ai tahu comel sokmo! hik hik hik.. sejuk hati tengok budak-budak nie kan.. even dalam keadaan marah mana sekalipon.. tengok wajah anak-anak nie... ( i mean my niece and nephew larrr).. terus cool jek hati.. :P Espicially bila budak-budak nie buat muka comel..!! 

Last but not least!!

Boo...

Booo...

Chakkkk~!!
Hahhahahah.. kelakar sangat lar muka achik tuh.. buat ai tergelak jek..!!

P/s: Tak sempat nak blogwalking.. just reschedule time.. hari ni cuti lagi.. attend my baby sister convocation! =) sape2 ada kat UiTM Shah Alam? roger-roger la ai.. if bloggers.. saper2 kenal.. tegur2 lar ek.. (kononnnyaaa....hehehe)

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

tieha ismail said...

alololo comel giler mata ngan mulut diorang =)

eB ezrin said...

akak comel cam drg :)

Ila said...

apa lagi,cepatlah kawen cik bambam...hehehe

nazirah said...

waaahhhh comelnye budak2 ni .. ee geram tengok mata to mOOllattt eee gewamnyee.. ;)

Arol Mubin said...

Amboi! Bulatnya mata Addriel, pinjam seminggu boleh? Bestnya CB ada anak buah, Arol belum ada lagi. :(

ctk said...

wahhhh...cOmey gilew budk yg boooo tuu..hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...