Bambam's Addicted

Baca blog dengan cara yang senang!

By using google reader..!!Dashboard baru jek lar yang boleh view.. kalau korang guna dashboard lama.. klik pergi interface baru.. then scroll down.. taraaaa~  (mesti ramai yang dah tahu.. den jek yang dok gebang..hahaha) CB guna cara ni coz dashboard lama hampeh dia takmo kuar dah entry2 korang tuh.. selalu blogwalking pon yang memang ada dalam bloglist or yang datang komen..
Senang!
Leh lar promote belog Kak Aziela sekali.. ahhahaha.. Kelebihan guna google reader? Korang leh baca hampir keseluruhan entry tanpa perlu klik ke semua belog.. kot nak drop komen.. korang klik lar.. tak nak drop komen.. scroll down aje babeh! =)

Nak view pon senang!
Tapi tak semua belog boleh tengok kot.. Just yang kita followby google jek leh view.. jangan tanyo CB kenapa sebab CB tak tahu.. ehehehhe.. Itu je lar kelemahan dia.. improve kan dari dashboard lama!! den sukooooo~!!! ^^,

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tq ilmu ni syg.akak tak tau pun.

Cik Bambam said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
sy pon mula2 x tahu jugak..hehehe..

Ana Farhana said...

ohhh,interface yg bru tuh ehh ?

THE LEKAT LEKIT STORY said...

aritu try jugak guna tp tukar balik ke view lama

shandye. said...

baru taw ke cik kak?

lame la uols ni... old-school betul. hahaha...

*gelak2 keji sejenak*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...