Bambam's Addicted

Mereka bertanya, saya jawab!

Bila orang tanya.. kita kena lar jawab kan!So, last week.. maaflar tak sempat nak reply komen-komen para komentar yang saya sangat-sangat sayangi.. waahhhh.. terharu tak u olls~! ha ha ha! Ni nak jawab lar nie.. jawab dalam bentuk entry lagi.. kot-kot ada rakan bloggers yang lain punyai soalan yang sama kan.. Almaklum ler.. saya memang tahap kemalasan yang tinggi nak jawap soalan yang sama berulang-ulang kali.. kekekekek..


Cik Jannah tanyaaa..
Yer sayang..Cik Bambam duduk dekat Bukit Mahkota.. duduk situ jugak ker Jannah? Leh lar CB datang beraya.. kekekekekkeke.. (Typo ko dik.. nasib baik hilang hurup T kat bukit tuh.. kot replace B dengan huruf P.. dah jadi lain yer dik non..wuwuuu~)

Adik Arol lak tanya..
Ah-kak memang kelas arol.. kelas tambahan bertingkat lagik.. ahhahaha.. Haaa..demi kau arol yang comel lagi hensem..hahahah.. ah-kak dah carikan balik web font yang akak guna kat header tuh.. korang-korang pon kalau nak usha jugak.. sila beramai-ramai pergi ke web ini http://www.dafont.com/ okehhh.. santek u olls.. macam-macam korang leh window shopping! ngeeee~

Ayung lak tanyaa..
Ingat ker tak ada orang perasan... ahhahah.. otomen kat sidebar den dah hilang.. bukan tak sengaja dihilangkan.. dengan sengaja nie menghilangkannya.. coz komen SPAM melambak-lambak kat situ.. bajet nak blogwalking.. orang lain guna untuk benda lain pulak.. bukan atas dasar takotkan ANONYMOUS ek.. tidak sama sekali dan tidak gentar... nghehehehe.. Apa kejadah lar.. tinggalkan link download lar.. blog biz merapu-rapu lar.. So, I remove.. apa-apa korang just drop komen.. I punya comment moderation simple and tak membebankan sesiapa pon.. :P

dan yang paling penting.. Cik Bambam memang suka komunikasi 2 hala! ^^, 

Haaaa..korang ada soalan lagi? Sila lar tanya.. nanti CB jawab.. siap free promote lagi.. kekekekekke.. See u next chapter!!! :D

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ratus ribu orang tambah perasa! :):

PinKy MoMMa said...

hahahahaha itu lah nasib baik B bukan P..akak baca pun dah tergelak uols ;D

Amy Syaquena said...

Nak tanya dah makan ke hehehe.. lari tajuk tol la..jangan marah na..


http://www.sinarraudah.com/2011/09/kisah-adik-nur-alia-nabilah-dari.html

Novelgurl said...

shout ! shout ! shout !..shout kat sini je la..hahaha

AYuNG said...

padan la dah hilang..hehe

nak tnya nih, bila nk buat open house..nak datang nih..:)

Cik Bambam said...

@PinKy MoMMa
hahahha..tak pasal2 jadi belog carutan jek belog den nie! ekkeke

Cik Bambam said...

@Amy Syaquena
x makan dik..puasa.. ehhehe

Cik Bambam said...

@Novelgurl
kekeke..sabau naaa..nak tukar shotbox yg lebih selamat ckit! :P

Cik Bambam said...

@AYuNG
x buat ar..dtg jek ar umah..sntiasa terbuka umah i u olls~dis week jek last ek?!! ekekkeke..

Ekinn Zhareef said...

kelas kau cb! hehehhehek

THE LEKAT LEKIT STORY said...

memang tak perasan shoutbox CB dh takde sbb sy jrg bw shoutbox orang. selalunya sy memang baca entri & tgglkan komen..

tiefazatie said...

hehe..mg comel le otomen itu!Hihi

Cik Bambam said...

@Ekinn Zhareef
ahhahah..kelas kau mariaa!! :D

Cik Bambam said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
kannn..kita ni jrg pndh shoutbox..kekeke

Cik Bambam said...

@tiefazatie
ehheheh...dia pon comel jugak!! ^^,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...