Bambam's Addicted

GIVEAWAY...saya suka DOMO lah!

Nak join klik banner!

Abang Eq buat GA lagi.. hari tuh tak berkesempatan nak meng-joinkan diri kannn... Haaaa.. melepas adiah2 free gift dari abg eQ.. sila lar hampa seorang diri.. ^^, Disebabkan malam tadi rajin nak membuat komik.. maka terhasil lah...

Cintaku pada Domo-kun..
 
Jom baca kisah dongeng cik bambam!
 




Dah siap abg eQ!! Sila bagi saya menang! ahhahahha.. Kalau saya menang.. saya nak Phone Stand tuh jek.. kekekekeke..

***

Puas menilik.. tang mana lagi comel dia berbanding Otomen saya??!!!

awak tetap HERO saya! ngeheheheheheh..
Footnote: Apesal den publish GA kat sini lak nieee.. --' Kesian Bambam's Addicted!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ratus ribu orang tambah perasa! :):

eqbalzack said...

salam bambam,
thanks join GA abg eq...abg eq dah linkkan kat blog abg eq...
suka DOMO ek? hehe

Ct Aja said...

g.luck cik bambam..

shandye. said...

good luck cik bambam!

btw... pg tadi masa pg bank nampak ada budak kecik pegang henpon. kat henpon dia ada charm otromen dgn domo. chomel je. lolz.

eqbalzack said...

salam bambam, tq2...abg eq dah betulkan..typo..hehe

Awangku Johan said...

DONE...
saya folloe blog awak..
kalau suka blog saya mai la follow...

gadizgula said...

hi bambam! comelnyer la citer bambam ni.. peminat domo ke otomen ni?? hehe.. good luck k! ;D

✿cik tempe✿ said...

congrats too :')

shandye. said...

congratulations! ngee....

[senyum sampai ke telinga!]

yazidy said...

congratz yer!! :) saya expect awak menang tau.. tp no 2 pun ok gak kan.. :)

far_east said...

tahniah cik bambam....nanti otomen abg eq hantaq laa domo kat cik bambam... ;)

Mohd Khairi Khadzir said...

weehuuu..tahniah2

Kuronofu91 said...

tahniah dapat Domo ~~~

Cik Bambam said...

terima kasih semuaaaa!! ^^,

Cik Bambam said...

@yazidy
ehhehe..kalau saya 1st..shandye 2nd..sy ttp bg pencilcase tuh kat dia..sian dia xde pencil case! keh3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...