Bambam's Addicted

Cara tukar Interface Baru FB kembali kepada Asal.

Kemain betol kawan-kawan den kek FB dok mengeluh kesah pasal user interface baru FB.. tapi den punya tetap yang lama.. pelik jugak apa yang lain.. tak sampai kat den lagi si Mark Zuckerberg  nak update den punyo kot.. kah kah kah.. 

BUT!!

Dont worry... My fren dah share macam mana nak kembali kepada interface lama.. hehehe..so korang tak yah lar nak maki Mark tuh.. kang tak ber-Fb kita weh..terus dia tutup..ehhehehe..Haaa..yang jauh mari rapat... yang rapat mari dekat.. yang dekat jangan pegang-pegang ek..

Korang Nak Dapatkan Balik Interface Lama FB Korang? Ikut Langkah2 Ini

1- Pergi Ke Account Settings
2- Pilih Language
3- Tukar kepada "English UK" instead "English US"

Lepas tuh taraaaaa~ Jangan tanyo den sampai bila benda nie bertahan... Guna lar selagi termampu.. hehehehe.. Sharing is caring! =) Leh lar klik LIKE kalau nak SHARE! :P



12 ratus ribu orang tambah perasa! :):

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

Den pun masih interface FB lama..nak juga tgk Interface FB y baru ni..apo ko bobondanye yang ramai sgt duk mengeluh

Novelgurl said...

haha..alert ! bgs2 ^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak pun tukar semula..ye jugak kan,ntah2 esok lusa terus tak blh tukar pd yg lama..huk3

Ct Aja said...

yahuuuuuuuuuuuuu hi3

tiefazatie said...

hihi..ifa hentam je guna nie..ada la perasan lain sikit..hihi

nabilah_2908 said...

hari ni...FB dah berubah..walaupun guna English UK...

orang dok kalut tukar English lain..English India pun ada..semata2 nak kan FB yg lama..hehehe...

ala...tak lama lagi bertukar juga tu...mau tak mau harus la terima yg baru ni...lama2 nanti kita selesa la kn..? ;)

Cik Bambam said...

@MiSs NoRmaLa NorFiqZ
CB juga dah tukar baru ari nie..kekekeke

Cik Bambam said...

@Novelgurl
ahhahaha.. tp smua dh tukar kot ari nie.. :P

Cik Bambam said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
skang ni yg BM jek still old interface kak.. hehehe..

Cik Bambam said...

@Ct Aja
yahuu sementara aja oi.. ahhahaha

Cik Bambam said...

@tiefazatie
guna jek.. CB pon guna yg lama.. practise make perfect! ekekke

Cik Bambam said...

@nabilah_2908
betol! benda baru kan kita susah ckit nak adapt..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...