Bambam's Addicted

Aku makan benda HARAM selama nie!


Terbaca dekat blog Ct Aja semalam.. baru nak alert.. yelar.. paper jarang baca.. paper online lak tengok lar kalau ada kerajinan.. Nasib baik den suko baco belog.. wuwuuu~  Sumber diperolehi pulak dari kosmo online.. Pelik lar sekarang.. Negara kita negara Islam.. tapi benda yang HARAM sekarang dalam tak sedar.. senang jek ada dalam market tanpa kelulusan JAKIM.. Mana salahnya? 


Marveles giler pizza nieee!! Saya nakkkkkkk!! Korang nak? pergi check ramuannya dekat SINI..! Berhati-hati lar yer makan kat luar.. kat rumah jugak selamat! ^^,

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Edy Zaidi said...

tu la..suka tabasco tu...dah makan sejak kecik...adui..kene samak perut ni....huhu

Ct Aja said...

hihihi...abes ar cik bambam da mkn byk menda alah ni...kikikikiki

Cik Bambam said...

@Edy Zaidi
huishhh..i know this comment was a joke.. :P giler apa nk telan air tanah..huhuhu..

Lana~Bulu said...

memang nak kena banyak berhati2..was2 tu tinggalkan je kan..
banyak benda lain yg sewaktu dgnnya yg boleh ditolan..kan3..

bujal X said...

dA berkurun benda ni ada kat malaysia baru la ni nak cakap haram? haih~

Atiqah Wadiah said...

tkot nk mkn kat luar dh..tp kat ostel x ley masak :"(

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

seb baik la aku xpernah makan lagi sos2 jenis cm ni. alhamdulillah :)

ini aku? said...

oh men! abislaaa..

Mama Zharfan said...

me tak ingat penah mkn ker tak sbb tak suka tabasco tu...kalau pernah pun, may be pernah try sekali sbb nak tau rasa mcm mana...long long time ago zmn bujang2

eB ezrin said...

akak x pernah mkn... masyaallah

Myra Jay said...

Itula, kita sekarang ni kena lEBIH berhati-hati especially makan kat luaq dan membeli barang dapur..

NM02 said...

patut la akak liat solat subuh

huhuhu...

Cik Bambam said...

@Ct Aja
tak tahu xperrr..huhuhu..saje jek kan menimbulkan rasa bersalah beta!! :{

Cik Bambam said...

@Lana~Bulu
layan dominos pulak lar! ehhehe

Cik Bambam said...

@bujal X
tau xper...skang baru tahu..so jgn ler mkn..huhu

Cik Bambam said...

@Atiqah Wadiah
kalau rasa yakin xper lar dik.. :) kang naya lak anak org kebulur sbb takut nak makan..ehhehe

Cik Bambam said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
untung lar badan.. =.=' berasa penuh noda lak badan den..huhu

Cik Bambam said...

@ini aku?
lom abes lagi.. jgn mkn jek.. :P

Cik Bambam said...

@Mama Zharfan
yelar MZ..dulu dok try pon sebab nak merasa.. dah termakan..nak buat mcm mana ek..huhuh

Cik Bambam said...

@eB ezrin
yelar..kak eb mkn pizza ngan cili padi..ekkeke

Cik Bambam said...

@Myra Jay
yuppp!! extra careful next time..

Cik Bambam said...

@NM02
hahaha..kakkk! samo lar ngan dennn..uhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...