Bambam's Addicted

Terkilan di Hari Raya..

Puasa pon belom habis lagi.. dah pikir hari raya.. tapi takpe lar sebab dah lebih separuh bulan kita berpuasa.. (tuh pon bagi saper yang tak pernah tinggal puasa lan kan..kekeke)... Ini bukan terkilan apa.. Hiba pon ada jugak.. Semua pasal baju raya.. Ehhh..korang dah beli baju raya??

Santek gak kan non!!!
Hahhh..Iklan jap.. saper2 nak beli leh ar pergi ker Facebook Lu'lu Shoppe nie.. Harga not bad.. Kaftan nie baru RM105..!! Murah lar dari yang luar.. minat gak nie.. tapi kena tunggu gaji lar pulak.. sob sob sob..

Haaa..sebab gaji masuk lambat lar buat den terkilan nie.. gaji last month dah nazak tunggu nak kering kontang jek.. kena gak standby kot-kot emergency kan.. tak bleh lar nak shopping raya sangat.. Ingat ker nak belikan mak baju raya sepasang.. tapi hakikatnya.. dah terbalik.. mak yang belikan CB baju raya.. tuh pon dia kata mak belikan dulu baju raya den sebab tahu kewangan den tak berapa nak kukuh lately.. ='(

Itu lar yang buat terkilan.. Sepatutnya seorang anak yang hadiahkan baju raya buat emak.. bukan emak yang sediakan baju raya buat si anak.. Lain lar kalau den nie still bawah tanggungan kan.. ni dah lebih dari tanggungan.. sob sob sob.. Kita replace ngan duit raya je lar mak ek.. So saper nak tolong Cik Bambam sumbangkan duit raya kat omak den.. meh lar beli brooch bunga-bunga cinta nie! Ahaks..!!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

faa.rosli said...

tu laa dia perasaan seorang mak kat anak dy..taw je kite xde duit kan??

sobs sobs~rindu ummi

cik aisha said...

xbeli baju raya pun lg...kalau xdan pakai je la mana yg ada...hehee..mak mesti ingat ank pnya la...:)

Myra Jay said...

Cantik kaftan merah tu.. :)

InsyaAllah moge rezeki CB murah dapt la bg duit raya kat u't mom :)

..m@m@ T0meLL.. said...

name pon dah mak,kompom xlupe nye kat anak die wlupon ank die dah beranak pinak @ pon dah kje.still lagi beli ape2 yg patot utk ank die..slow2 la cb,dh masyuk nnt,beli la utk mak plak k..

eB ezrin said...

blom ler, tunggu gji gaks. hu3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...