Bambam's Addicted

Saya sama macam dia nie!


Sejujurnya.. cik bambam pon sama perangainya macam my ehem-ehem di atas.. muahahahhaha.. kecuali pasal 





SAYA SEORANG PUBLIC FIGURE!
(saya yang bukan public figure pon orang dah banyak tanya.. apetah lagi kalau saya jadi artis betol-betol..kekekek)

Tunggu lar kalau terbuka hati I nak terima pelawaan berlakon bersama ngan U nanti Remy.. bukan apa.. I panas hati tengok U dengan Tiz.. 



-sekian-

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

saya_arief said...

den sama macam aaron aziz.
:D

Ct Aja said...

hahahahahaa, ade jodoh 2...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku lak sama cam zaiton sameon... hahahaha

hakmi said...

my ehem ehem?

Cik Bambam said...

@saya_arief
hahahah..tiba2 sama jugak ek!! kekeke

Cik Bambam said...

@Ct Aja
kita doa yg terbaik lar ek! kah kah kah

Cik Bambam said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
hahahaha topp!! tang mana tuh..try habaq mai ckit..tang pernah gilaa ka apa?? heheh

Cik Bambam said...

@hakmi
yelar.. 'ehem-ehem' lar..ekkeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...