Bambam's Addicted

Kenapa saya pilih domain DOT INFO?

Mungkin ramai yang terlepas pandang. Macam mano den leh ada domain sendiri kan. Boleh lar rujuk ENTRY YANG INI.. or korang malas nak klik meh lar den share jugak sini.. wuwuwuuuu~

Nak clear lagi KLIK SINI lar..
Domain nie hadiah Giveaway ok all my dearie. Kalau CB nak beli domain.. tah bila.. InsyaAllah kalau nak ada domain sendiri nak jugak ambil DOT COM.. baru lar eksklusif! hahaha.. tapi yang ini pon dah bercukup BERSYUKUR dahhhh.. ada orang nak bagi kau domain free? Nan hadooo! So bersyukur apa adanya.. (:

Then perbezaanya? den sendiri pon tak tahu. Beza nama jek kot. hehehehe.. yang lain jangan ditanya.. tak tahu.. tanya orang yang pakar.. :P


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Myra Jay said...

Tahniah ye CB :)
Rezeki gak tu :)

b a m b a m ' s said...

@Myra Jay
Alhamdulillah rezeki.. tq MJ.. :)

anangsue said...

salam

saya juga antara pemenang tu..camana pindahkan isi blog lama sekali ke domain ni sebb nama domain.info yg saya request tidak sama ngan yglama

b a m b a m ' s said...

@anangsue
saya x pindahkan..x reti nak ajar mcm mana..huhu.. nie pon minta tlg mirul ajar.. try tanya mirul ek.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...