Bambam's Addicted

Bahana BERSEMBUNYI...!

Sadis.... 

Hide & Seek

Korang pernah tak beli apa-apa.. promoter kata tak payah bayar apa-apa.. tapi hakikatnya bila tiba hujung bulan.. zassssssssssssssss bil sampai minta makan duit.. -.-' mula lar rasa.. macam nak memaki jek kan.. nasib baik bulan puasa.. abes puasa kita sambung maki ek.. kih kih kih.. ape daaa.. hikmah Ramdhan tak sampai ler tuh.. :P

Tapi ini bukan beli apa pon.. CB just bought new handphone last week.. wa beli blackberry paling cikai punya.. Blackberry Curve 8520 just only RM 600..wahahhaha.. murah kann?? (for me lar..xde lar ralat nak beli sangat). So, CB aktifkan lar BB plan. I'm using Maxis plan.. aktif lar RM7/week tuhhh..  nie nak mula part sakit hati-jiwa-sanubari-mencengkam-jiwaaaaa!!!

Den guna prepaid yooo.. maleh nak pakai postpaid.. kang overused lak.. baru ajek topap 30.. dia dah tolak RM7.. okeh lar fine.. tapi tetiba tengok kredit den macam kena tolak 10 lak.. aikkk.. masa bila lak den anta msg TELE-DERMA  lak nie! Okeh FINEEEE!! RM3 jek pon burnnn kan.. (padahal.. brape banyak panggilan kau leh wat ngan RM 3??)

Then today.. check credit balance.. tinggal...

RM10..!!

Wat da ****..!!! Eh Pakcik Ananda Krishnann!!.. kau terangkan sikit plan ko tuh leh dakk.. kot-kot daku ada tak terbaca hidden terms ko tuh lakkk!! heyyy~! agak2 lar nak makan kredit daku ponggg!!

Kalau korang.. hangit ker dak kena macam nie??!!! grrrrrrrrrrrrrr~

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

aiman said...

Kalau kena macam tu memang hangin satu badan. bersabar2! kalau la guna guna prepaid pon boleh mintak resit kn best

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

memang bengang kalo jd mcm ni....nak ngis kang batal plak pose...huhuhuhu

Luqeem™ said...

tukar je ke digi..hehe

shandye. said...

len kali semak la betul2 plan dia cemana...

huhu...

make it free said...

bukan hangit je kak,, hangus,,,, ermm,, ade lah tu plan under plan,, aktif ni,, yg lain pun aktif gak,, bahaye tol.,.... seb bek tak gune line kan,, law tak susut duit cam susut badan,.,, ahaks,,,,,

Cik Aish said...

hadess..sabar je la...aish bab2 kdt ni mmg sensitip..haha klu boleh nak bejimat gila2..kekekeke...

Rozuan Ismail said...

melampau baru topup 30 hengget dh tinggal 10 hengget.biar betol makan duit cm tu sekali

b a m b a m ' s said...

terok lar mxs nie.. sampai ke hari nie.. baru topap rm10..but now dah tinggal rm5..!!warghhhh~!! huru hara dibuatnya! --'

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...