Bambam's Addicted

Trend lelaki sukakan ISTERI orang!



Seram beb!! Kalau perempuan sukakan laki orang.. tak ada den kisah der.. itu bukan perkara pelik.. lagi pon lelaki kan boleh kahwin 4! Kalau rasa mampu dan adil lar kan.. macam Abang Jem tuh kan.. hehehehehe.. tapi ini lagi pelik.. ini cerita dari kawan CB sendiri.. semua bermula dari FB..!!

Dah sah-sah kawan den tuh.. picture penuh ngan gambar anak-anak.. gambar laki pon ada.. Status pon memang tulis married with Encik Husband.. Leh lagi dia goda bini orang.. perggghhh~ teman tak paham.. punya lar banyak perempuan bujang, janda and balu kat dunia nie.. Isteri orang juga nak di kacau ek..

Pelik lar zaman skang.. Perempuan carikan lelaki yang dah bersuami.. (I'm not blaming them coz certain situation memang lelaki yang boleh dijadikan suami kian kurang.. errrr..) and ini pulak lelaki dok ngorat bini orang.. 

INI MEMANG KES TAK LEH BLAH!!!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Dim Benihana said...

adehh mcm ni pun ada kan..
macam2 la sekarang..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kebetulan pg ni pn blog sy share pasal kisah yg lbh krg sama

deeya said...

harap yg da jadi isteri orang nie tak layan lelaki laen . kalau mereka dok gatal jugak melayan , tak leh gak nak blame lelaki tu sorang . salah dua2 ! haish ! memang tak faham

bujal X said...

saya takut~

ejulz said...

xleh nak salahkan lelaki tu je.. kalo bertepuk sblh tgn xkan berbunyi.. ada jugak isteri org sukakan lelaki bujang @ isteri org sukakan laki org.. macam2 ada.. heHe.. ape2 pun minta2 kita dijauhkan dari perkara camni.. amin

fiq. said...

perempuan suka suami orang pon nak kena babap ni!


Moga dapat petunjuk

cik pulau said...

tapi segalanya berpunca dari perempuan..
aci tak cakap camni??

YanaMIB said...

laki cr bini org mmg klaka..xpernah jmpe lg..tp kita as pompuan pn kena beringt..jgn la duk melayan sgt kan..pokok xkan bergoyang klu xde angin..lyn blog lg best lah..eh! ^__^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ye dik..mmg byk kes camni.sbb tu kena ambik langkah berjaga2.jgn mesra sgt..tak leh rapat sgt.kadang2 kita anggap adik.tp dia lak ada perasaan ...bahaya tu

Ila said...

ini kes nak mampus ni..kasi tembak jer

Cik Aish said...

klu mcm ni..anak dara sume tk laku la..huhuhu..

pastu kan..betul ke lelaki ni lagi suka janda dari anak dara? emmm

Anonymous said...

::tasha zull:: said..laki tu mmg bongoi..nak kena tembak dgn senapang patah gak nya..KASI REMOVE N SPAM..dasar jantan gatal dan x guna...=p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...