Bambam's Addicted

Sudut pandangan lain bila kita menonton bola di stadium!


Kita akan nampak penduduk Malaysia menonton bola tanpa mengadukkan kefahaman politik!keekekek

So, tolong lar buat tournament bola every month dekat Malaysia! ahhaha.. dengan syarat,, compete ngan negara lain lar.. time tuh kita boleh tengok betapa padunya sokongan rakyat Malaysia untuk sokong negara kita yang tercinta nie.. Bukan kah indahhh? =)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

NuR 'aQiLaH said...

bes gila tengok bola tadi -_-"

Redbloodsnow said...

sedih malaysia kalah :(

deqlis said...

setuju tu cik bambam...semua sokong malaysia:-)

tp sedy gagal..klu menang lagi bestt !

EZAN IDMA said...

sgt indh :)

bunbun said...

hahah, suka entry ni. betul tu. sume orang bersatu kan ;)


eh helmi eliza tu skali dgr mcm heliza helmi kakakakakah

Cik Aish said...

peminat bola gak ke sis? hehehe...

selamat berpuasa!!

klu sis nak ikut plan aish tu jom la! so far ada 4 org nak g.. tarikh nnt aish set bila..mayb minggu pertama or kedua..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...