Bambam's Addicted

Soalan SPOT PMR & SPM di Televisyen andaaa!

Kita time zaman study PMR & SPM dulu.. lagi dekat nak exam lagi lar tak boleh tengok TV kan! Budak-budak zaman skang ni untung... nak study pon boleh tengok TV!Dekat umah den.. anak-anak buah CB pon buka channel nie.. tapi memandangkan dorang tuh tahap UPSR..so dorang jawab soklan untuk UPSR je lar.. ada 4 subjek utama..
Jangan tak tahu.. CB pon join jawab soklan sekali.. ekekekkeke... tapi hampeh tak dapat jugak 100%.. dapat lar 98% sebab ada yang dah lupa jawapan.. tapi anak-anak buah den.. dah hafal jawapan dahhhh.. achik dia belom jawab lagi tapi dorang nak bagi jawapan! haishhh~!

So tak yah sembang kencang lar ek.. kalau korang nak tengok bagaimana gayanya bentuk soklan tuh... nanti den share link.. tak silap CB, soalan dia update every week.. (kalau tak silap lar)..ngehehhehe..


Soalan SPOT PMR --> KLIK SINI
Soalan SPOT SPM --> KLIK SINI


4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

NM02 said...

akak tak leh tgk le dik... opis block! mencik!

ejulz said...

nama dah generasi cyber.. heHE

♥MiZz-siHa♥ said...

budk2 skrng mmg untung..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

semua pun online... ckp senang. kalau malas lg tak tahu la

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...