Bambam's Addicted

Perubatan JARAK JAUH!!! walawehhh~

Pendidikan Jarak Jauh.. kita bisa dengar.. Percintaan jarak jauh lagi lar bese dengar kannn! kekekke.. korang pernah dengar perubatan jarak jauh?? Haaa.. meh nak share story ngan u olls~

Alkisah...


Malam tadi my niece yang umur 4 bulan setengah menangis-nangis takmo diam.. beri susu tak nak.. dukung ke hulu ke hilir pon tak stop jugak nangis. Actually dia sampai rumah dalam pukul 9 macam tuh.. so kami semua suspen ada benda tegur lar kot.. yelar.. budak-budak kecik nie kan, benda-benda jeng-jeng-jeng cepat berkenan! huhuhu..

Kesian tengok dia.. nanges sampai muka merah-merah. Sakit pon tidak.. Baca-baca semua takmo diam.. pffftttt~ Then omak den call lar jiran sebelah. Kebetulan husband dia memang orang berubat. Orang Darul Syifa. Tapi husband dia takde lak kat umah. Then bini dia call lar laki ehhh.. 

Tak sampai berapa minit jek beb.. anak buah den dah stop nanges!! fuiyooooo~ terus leh gelak-gelak.. huhuhuhu.. Omak den kato, Tuan tuh berubat jarak jauh. Just bagi tahu nama jek.. dia leh ubatkan orang.. huhuhu.. kalau dah dibenarkan yang Maha Esa, semua tak mustahil kan? huhuhuhuhu..

Dulu arwah nenek, pernah gak guna khidmat Tuan nie.. Masa tur arwah nenek dah tenat. Dia macam nak pergi tapi ada benda yang menghalang. So suspek ada ler saka.. errrrr.. check just bagi nama jek.. huhuhu.. tapi cerita nie kesudahan di sini je lar ek.. bulu roma den dah tegak! tak leh citer banyak-banyakk!! warggghhhhhhhhh~!!

Aku pon nak berubat ngan jiran sebelah nie jugak.. nak tengok kot-kot ada yang terlekat!! huhuhuhu..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

mawaddah said...

adeh..macam2 ado!

eB ezrin said...

ahkak percayer benda2 gini :)

Myra Jay said...

Ada gak dengaq psl perubatan jarak jauh nie dan penah mencuba dan berhasil..
Alhamdulillah ;)

miss biebbiey said...

kin takut jua kak...;)

Anonymous said...

AsSalam,

Boleh sy dapatkan nombor phone jiran sbelah yg org darul syifa tu tak? send kat ruehee@gmail.com
Terima kasih.

Anonymous said...

Boleh bagi no. Telefon or alamat.... rinachoc@yahoo.com.my ..... Tolong...please....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...