Bambam's Addicted

I want Sizzix Paddle Punch..!!!!

Jatuh cinta pandang pertama bila diperkenalkan oleh ahkak LetGoNovel nie.. auwwwww~ Can I ask this thing for 26th pre-gift birthday.. pleaseeeeeee~!!!

Introduce!my addiction!!
Lagi senang digunakan compared Die Cut Machines tuh kan!! heheheh.. takde lar besar gedabak nak bawa ke hulu ke hilir.. nak bodek my sister lar.. nak suh dia beli.. wahhahahaha.. akak den pon skang dah start meniaga mende alah nie.. padahal daku yang start buat benda nie dulu.. tuh pon tak buka-buka lagi tempahan untuk buat felt crafts nie.. mak bizi lar u olls! :P

Ada macam-macam design!
Almost 30 various of shapes okehhh!! alar.. leh beli dekat eBay jek.. dekat Malaysia nie mano nan adooo.. ker korang ada nampak kat mana-mana? kalau ada meh tolong kobarkan kek den yo! :P Serius kalau ada kat Malaysia daku rembat satu..!!!

Jom kita men punch!!
Senang tak??? senang tak?? senang kannn!! :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Cahaya Qaseh said...

uish??ada jual ke benda ni??sng ar keje kalo ada benda ni..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

CB memang akan teruja dgn benda2 ni kan?? :D

rossaini ghazali said...

dah dpt ke benda ni?xnk let go ke y heart shape??hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...