Bambam's Addicted

Fesyen Seluar Londeh nampak boxer a.k.a SAGS!

Kalau kaum hawa dengan pemakaian legging.. tak kurang juga kaum adam dengan fesyen pakai seluar londeh nampak spender boxer.. ehhhh-ehhh.. tak nak ngaku ek?? Trend ek??? ooohhhh.. Fesyen ker???!!! 

Gambar hasil GOOGLE
Mula lar daku nak buat mulut nie.. euwwwwwwwwwwwwwww~!! Goli den pandang wehhh.. tak boleh ker adik-adik pakai seluar elok-elok sikit.. lagi sikit jek macam nak tercabut seluar tuh.. ikotkan hati.. nak jek daku lucutkan seluar tuh.. tapi kang orang cakap daku buat gangguan seksual kannn~ serupa tak yah pakai seluar gituh!

Cantik tak boxer i?
Or memang dorang punya niat nak tunjuk dorang pakai boxer mahal..???? gituh ker?? boxer patrick lar.. spongebob lar.. selamat lar kau tak pakai boxer otomen taw! hahahahha.. kalau idak.. nak ku tanya gak kau beli kat mana ek dik.. kekekekkkekeke.. Laki pakai seluar londeh nampak weirdo.. tapi lagi weirdo kalau pempuan yang pakai seluar londeh!

Geli tak non??!!
Di kalangan artis pon sama jugak.. dia omputeh takde agama takpe lar kot.. yang komen beragama Islam nie.. dah macam apa dah orang lain tengok.. --'

Zac Efron pon samaaaaa!!!
Abang Remy jangan buat k! I tak suka~ pfffttt~! Fesyen SAGS ini atau dengan ayat panjang fesyen seluar-londeh-nampak-boxer nie korang leh baca dengan blog Pucuk Putat nie.. Why not kan.. 

NO TO LEGGING & NO TO SAGS 

too??!!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ratus ribu orang tambah perasa! :):

faa.rosli said...

betol2...lagi sakit ati tgk dah laa pakai suar londeh...pastu pakai lak tali pinggang..

apekah diowank xtaw definisi tali pinggang adelah utk mengelakkan seluar dr terlondeh??

grrrrr...-teremosi plak..ngee~

p/s::kwn ak pgil nie suar tadah tah*..huhuhuhu

abah khalisha said...

ini seksi ka seksa? tak sanggup abah tengok..hehehe..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

almaklum la luar dalam skang mahal.. so dorang rasa berbaloi kot tunjuk2 yg kt dalam tu kalau beli mahal2.. apapun en suami sy terkecuali dlm gejala berfesyen mcm ni dr sblm kawen sampai la nak jd bapak orang. Memang nampak pelik.. tp peliknya ramai pula la yg anggap stylo.

rosmina samin said...

euwwwwww :P

Makbed said...

aku suka entri nehh! hahahahahahhaa.

ame elms ! said...

ame yang lelaki nie pun tengok rimas . mereka yang berpakaian mcm tu ? mcm ne ehh ? londeh pun agak agak laa kann .

bujal X said...

pakai boxer trus kan lagi senang~haha~~

ijatkomeng said...

mmg ta best..geli gle...haha..nseb ak maseh bleh pakai ngn kemas..huhu

amyrasazaly said...

ewwwww.. haha.. kalau nampak brand boxer tu tak pe gak.. ni yang kat pasar mlm beli 3 free 1..

BRO_MONDAY said...

cik bam2 s : ai pun x suka lah style ni..ntah pape ah kan??? kenot go feder lansum...x kemas! selekeh lagi ada ah!!!

..m@m@ T0meLL.. said...

ish..ish..ish..xmo pakai camni.x encem pon

Ct Aja said...

saya rase bagi yang suka pakai mcm ni ade baiknya die trus jd spiderman = pakai boxer kot luar...

Shahrul Izzuwan said...

Diorg ni ikut trend barat kot.Menarik gak topik ni.. =D Anyway,sy jemput tuan blog n semua yg ada kt sini,jom layan VIDEO2 sy bermain gitar akustik n menyanyi at YouTube.. Klu ada yg seksi tak pakai baju or cuma pakai boxer je tu maaf la.almaklum,record kt rumah n utk suka2 je tunjuk sedikit bakat.Tp suara x la sedap mana.hehe.. Klik link YouTube sy ni, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...