Bambam's Addicted

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Nak kritik meh ler! :P


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Sunah Sakura said...

blog ni kan...kalo tukar bunga bambam kat header tu jadi bunga sakura, mesti lagi cantik.. hahahahhaha~ :p

(: gebangkembang :) said...

try buang authentication required ^^

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Nape reply to commnet tu xde gambr?? Corrupt ke?? Nanti kasi tukar k.

Header tu ermmm, kemaslan sikit k. Tapi kalau nak header free, boleh gi blog kawan saya. Dia buatkan header blog secara free.

Ni blog dia.

http://nurdaniub.blogspot.com/p/tempahan.html

Nanti jgn lupa kritik blog sy pulak k.

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

b a m b a m ' s said...

@Sunah Sakura
wahhh..kena tikau nama terus lar cenggitu.. bambam sakura!! kekekeke

b a m b a m ' s said...

@(: gebangkembang :)
tq! kelab blogger ada error time nie.. smua widget jadi bercelaru lak.. huhuhu..

b a m b a m ' s said...

@Mrs. Farhan
view pakai ape ek? sebab kalau guna mozilla ok jek.. guna chrome jd x kelaur lak pic.. huhu..

then header tuh mmg nak tukar baru! hahahaha..

thanks komen! :)

Myra Jay said...

Thanks CB datang kritik :)

Blog CB un cantik, suka tengok header ada otromen tu :)

Cuma shoutbox tu kalau tukar pakai shoutmix lagi mudah org nak tinggal jejak :)
Jes pendapat je l... :)

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...