Bambam's Addicted

Updated: Top 5 The Cutest thing in Churp Churp!!

Salam Jumaat semuaaa! :)

Receive an email thos morning..ermmmm.. Top 5 contestant!

Okehhh! nama CB takde..sebab apa?sebab bukan Top 5 lar!wakakakak..
Ranking sekarang based on Most Voted?? setakat pagi tadi lar..ermmmm..

Rank : 10
Nak Top 5 kalau boleh..(tapi lagi kalau boleh nak No. 1) hahahahahahha... dah tolong Cik Bambam VOTE ke belom??!!wuwuuuuu..sedihnyaaaaa.. kawan FB dah 1000 orang.. yang vote 50 org pon tak sampai.. then undi tak nampak.. mana kita nak tahu.. Follower blog nie dah dekat 800.. kalau semua undi terus dapat JUARA sebab yang pertama punya VOTE hanya 170 votes jek..hehehehhe.. Kawan saya tak ramai mana nak minta tolong kan.. muka pon dah tebal sebenarnya nie..heheheheh

Step 1 : klik LIKE http://www.facebook.com/churpchurp
Step 2 : Klik VOTE pic saya.. http://apps.facebook.com/contestshq/contests/125992/voteable_entries/23236409?ogn=facebook&order=votes
Step 3 : dah boleh klik PANGKAH.. hehehe..

due: 13 June 2011

Footnote: Buktikan the power of blogger! :P

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Zura said...

ape nie CB..hehe..xth pun..

nanakimie said...

chaiyok2x!gudluck cik bambam!hehe

b a m b a m ' s said...

@Zura
contest kat churp2 lar kak zura..meh ar tlg VOTE kita..ehhehe

b a m b a m ' s said...

@nanakimie
berpeluh nak kejar nie!hahahaha

cik pulau said...

done!!
^^,

b a m b a m ' s said...

@cik pulau
tq cik pulauuu!! ^^.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...