Bambam's Addicted

Statistik TOP REFERRER last week!

Salam semuaaa~! =)

CB ada buat 2 comparison top referrer based blogspot and Nuffnang.. suppose mesti lar sama kan?errrr.. tapi berbeza lak mende dua mende alah nie..kih3..



Lain kannn! ada yang ada..ada yang takde.. so kita buat simpul mati kesimpulan jek lar ek! Top referrer dennn! Ini lar kelebihan kalau blog kita ada dalam bloglist orang lain and sometimes back links to our blog kan! =) So, selain sumber utama pencarian google, ping dekat facebook, dashboard blogger2 sekalian dan blog larian, mereka di bawah ini adalah penyumbang trafik blog cik bambam! 

  1. http://www.suzie284.com/ - Mama Zharfan
  2. http://lekatlekitgurl.blogspot.com/ - Blog melekit-lekit.. hak3..
  3. http://www.adybudika.com/ - Ady Budika
  4. http://kringg.blogspot.com/ - Pak Cek Biola
  5. http://solomolo.blogspot.com/ - Solo molo
  6. http://kampung-kameq.blogspot.com/ - Ejulz
  7. http://petuakitasemua.blogspot.com/ - Atok Aiman
  8. http://poppetedma.blogspot.com/ - Ezan Idma
  9. http://adlilfaiz.blogspot.com/ - Kak Ila
  10. http://mamaaerish.blogspot.com/ - Kak Eb
Cukup-cukup 10 kau~! hhehehehe.. terima kasen semua sebab sudi share link dengan den yooo.. link di atas nie memang ada dalam bloglist CB pong..hehehe.. korang yang lain nak share link pon buleh.. CB ada buka new bloglist kat footer blog.. senang nak terjah blog-blog yang kewajipan tuh kan.. nak guna DASHBOARD almaklum lar.. hidup segan mati tak mahu jek gayanyaaaa! 

Pastu compared lak keywords untuk belog den last week.. semua dok mencari novel Nora Elena punya ending.. hahahahha..hahhhh..jumpa ker??!! last page jek pong! kekekeke.. ker ada yang mencari lagi Ending Novel Kasih yang Suci?


Sekali sekala nak review boleh lar.. nak tunjuk page views.. ermmm..malu den..hahaha..bukan riban-riban pong kannn.. kalau riban-riban tuh nak gak tunjuk..ehhhh..kang dah masuk hukum RIAK la pulak.. tapi sebab sebab page views sikit..so boleh lar tunjuk kan? kah kah kah



Okeh FINEEEEEEEE~!! Weekends memang CB FAILED nak update BLOG! sekian!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

ejulz said...

waaaah.. ejulz pun ada laa.. huHu.. x reti la nak check benda alah ni.. heHE

Mama Zharfan said...

wohoo ada blog me :) org berbudi kita berbahasa, tq sbb u selalu singgah blog me--and ur blog in my bloglist pun :) so me rajin terjah gak hehehe

LoLLa AdeLLa said...

lama tak komen + mengarut dengan CB , rindu laaaa ! Sibuk kot . =(

THE LEKAT LEKIT STORY said...

blog melekit tepian longkang pun tersenarai jugak ker? Cik Bambam memang dalam bloglist saya.. sbg tanda terima kasih kerana sudi baca & komen entri saya dengan tahap kerajinan yg blh di banggakan. kekekekeke.

b a m b a m ' s said...

@ejulz
alar..msk jek nuffnang..klik statistik.. or guna blogspot klik STAT.. cer try cer try..hehehe

b a m b a m ' s said...

@Mama Zharfan
ehhehe..tumpang bloglist MZ ari tuh..terus mencanak trafik sy..tq MZ!hehehe

b a m b a m ' s said...

@LoLLa AdeLLa
ehhehe..bz jg adik baru yerk..hhahhaa..xper..CB x gi mana2 pong.. :P

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
hahahaq..mana der blog lekit di tepian longkang..tepian emas lar..tuh org lain cbuk dok gali sama!kekekkekeke

sehari x bc blog lekit mcm janggal lak..ngeee~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...