Bambam's Addicted

Saper kata OTOMEN den takleh nak pakai Spec Onion Ring!!

Ady Budika kata.. Otomen CB tak pemes sebab tak pakai onion ring binocula nie.. saper kataaaa~!!! hey...silap haribulan dia yang menang VOTE dari CB tau..huhuhuhu..


Yer... kalau boleh 1000x update..1000 kali CB nak tepek pic nie..kah kah kah.. tapi bukan budak ini yang nak entepremm kali nie.. otomen den yang nak promosi lak! hahahha.. otomen dan CB kan tak dapat dipisahkan.. sila tahan hati berdebar-debar anda tuh!! moh scroll down laju-laju! :P




























































Sila ceritakan ckit cik otomen macam mana nak undi!

Alahai.. senang jek babe!!

Step 1 : klik LIKE http://www.facebook.com/churpchurp
Step 2 : Klik VOTE pic saya.. http://apps.facebook.com/contestshq/contests/125992/voteable_entries/23236409?ogn=facebook&order=votes

Abes citer..Undi skang!kalau tidak wa fire lu semuaaa~!

Otomen..tolong behave sikit..awak tuh nak minta tolong orang.. nak minta tolong orang kena baik-baik sikit..

Sowiiieee~! Cik otomen dah behave dah.. undi lar cik bambam yer.. yeyeaahhh~! Nak join GA pon boleh.. KLIK SINI ek..

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

solomolo said...

Cik Bam, bole vote sekali je kan ???

b a m b a m ' s said...

@solomolo
banyak kali pon boleh ar solo..tp guna different FB akaun lar..kekeke..

ha'ah..sekali jek..hehe

cahaya said...

dah vote da...^_^

EZAN IDMA said...

hahah comel

darkbatman said...

hahaha.. dh agak dh.. mesti churp2 nye kan.

b a m b a m ' s said...

@cahaya
thanks dear!! :P

meh submit entry under GA CB meh.. Giveaway | Cik bambam nak minta tolong

b a m b a m ' s said...

@EZAN IDMA
mcm CB kan??!hahahh

b a m b a m ' s said...

@darkbatman
ha'ahhh..huhu..
meh r tolong VOTE! hhehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...