Bambam's Addicted

Menjual Novel Terpakai! jual!jual!jual!

Salam semuaaaa...!!

Disini den ingin mengkobarkan pado semuo.. bahawosonyooo.. esok rayooo! ekkekeke.. bukan-bukan-bukan..  My colleague ada jual novel terpakai.. hasil koleksi dia sendiri.. and tak larat nak memenuhkan rak-rak buku beliau kat umah tuh.. akak ni memang kaki novel yang sangat tegar.. sehingga ebrjaya membeli 5 buah novel sekaligus dalam sebulan! kau mampuu??!! takdo den dooo.. CB novel sebuah pon dah dekat 2 bulan tak habis-habis baca lagi nie..kekekeke

So..pada sesiapa yang berminat nak belo novel terpakai nie.. sila layari blog LetGoNovel untuk membeli novel-novel terpakai ini.. price range dalam RM10 - RM15 sahaja.. Sedang ada 11 novel yang nak di LET GO nya.. ada lagi yang nak dijual.. cuma dia tengah nak update tuh.. so sila hubungan owner blog LetGoNovel yer..!!

Kondisi novel still chantek! siap berbalut.. macam baru punya lar.. jangan risau!! :P Antaranya!



Okehhh.. kalau berminat pergi jenguk manaaaa?? jenguk dekat LetGoNovel.. den tak amek tempahan okeh.. heheheh


3 ratus ribu orang tambah perasa! :):

WaWa ★ said...

novel pon ade bundle . HAHAHA . usikan rindu tu macam best je (:

b a m b a m ' s said...

@WaWa ★
hahhhh..apo laie.. boli lar copek! kang org amek lak..hehehe..

WaWa ★ said...

HAHAHA . naty wawa tengok dulu .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...