Bambam's Addicted

I dont want to marry if i dont have a job!

Budak 5 tahun pon pandai cakap! Kalau nak kahwin kena ada kerja.. nak tanggung anak orang dengan apa kan? bulu kaki jual sehelai RM4,000 takper lar jugak.. yer dak???




*comel lar budak nieeeeeeeeeeeeeeee*

Tetiba pikir nak kawen lak ai.. wah wah wah.. ini gara-gara jalan-jalan kat Putrajaya tadik lar nie.. sekitar Putrajaya memang tempat photoshoot pengantin! dekat 10 pasangan jumpa kat tepi jalan tengah amek gambar.. dari melayu, india and chinese! majmuk kan Malaysia! and tetiba CB rasa macam nak......




























































nak nyelit jugak kat situ pakai baju pengantin and feeling-feeling buat outside photoshoot! kah kah kah.. boleh? =.=!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AYuNG said...

setuju!
nak kawen kena ada keja + ada duit walaupun kita org pompuan...

Rozuan Ismail said...

setuju,nak kahwin tapi x de duit,nak makan pasir ke batu.haha

Mama Zharfan said...

kalau dh ada calon, nak kena cepat2 naik pelamin ni heheh

syrupmasin said...

untunglah nk kawen :D

AmyZana said...

haha. bulu kaki sehelai RM4000? hahah! mau stiap hari mandi banyak kali nak tumbuhkan bulu kaki cpt! XD

EZAN IDMA said...

cept2 kan jodoh cik bambam. aminnn

Nurul Jannah said...

budak2 pon pandai pikir suma tu..haha

b a m b a m ' s said...

@AYuNG
kita yg pempuan lak risau nak kahwin xde duit ek??!! ahahhaha

b a m b a m ' s said...

@Rozuan Ismail
rumput lar..xpon pucuk paku! hahahah

b a m b a m ' s said...

@Mama Zharfan
kekekek..SEMESTINYAA! (sengih gatal) hahahahah

b a m b a m ' s said...

@syrupmasin
heheheh.. kannn! untungnya nak kahwin..saper la nak kahwin tuh..kekeke

b a m b a m ' s said...

@AmyZana
hahahah..kalo retis boleh lar dik non.. beratur org nk beli tau! :D

b a m b a m ' s said...

@EZAN IDMA
amin amin amin ya robbil al-amin.. :P

b a m b a m ' s said...

@Nurul Jannah
hehehe..comel kan!! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...