Bambam's Addicted

Blogger tiada dara VS Blogger Penghutang


Enough lar mengeji! :)
They make mistakes.. and every HUMAN do..
we should ADVICE them NICELY not CURSING!
Doakan yang terbaik sudah ler..

Footnote: Stop spread the blog link

23 ratus ribu orang tambah perasa! :):

c-tea said...

sokong2..

senang cite PB, dyorang ni nampak salah org je.salah sendiri tau lak malu nak bgtau org.

bahiyahaziz ; said...

just nk ckp,when i read her blog,it`s shocking me a lot.tak mengeji.tp trfikir cara nk buat dia berubah..
DOA or whateva..we need some agency utk slmtkn bdk2 cmni..kalau tak rosak nty bangsa kita..

Sunah Mohammad said...

PB ke CB c-tea? heheheh...

no links are spread is better rite?

b a m b a m ' s said...

@c-tea
heheheh..moh ler kita istiqasamah same2.. :P

b a m b a m ' s said...

@bahiyahaziz ;
tuh ar.. kalau x spread x tau lak kita kan..hahaha.. bukan dah ada ke agency mcm nie? sekolah2 khas untuk dorang..

b a m b a m ' s said...

@Sunah Mohammad
den pon kompius gak sunah..c-tea nak mention saper tuh??!jeng3..hahaha..

yup..nak wat entry wat lar..jgn sebar link sudah..len lar FB..kita leh spam kalau profile yg hina agama ker kan..

Rozuan Ismail said...

everyone makes mistakes.just forgive them coz we dont know bila plak kita akan buat mistakes. Kita bukan tuhan untuk menghukum.serahkan segala hukuman tu pada yang Esa

b a m b a m ' s said...

@Rozuan Ismail
setuju tuh pakcik!! :)

msredcheesecake said...

BETUL TU CIK BAMBAM...
KITA DOAKAN SEMUA NYA BERAKHIR NGAN BAIK DAN MUGA ORG TI INSAF. KEPADA YANG TERKENA, WALAUPON SUSAH, SABA LAH.

orang panggil aku 'KAM' said...

den vtak paham la tn rumah....cecita cecite hihihi...tn rumah macam marah ja huhu

b a m b a m ' s said...

@msredcheesecake
yes..semua org mengharapkan pengakhiran yg terbaik dlm kehidupan kan.. :)

aminnnn~

b a m b a m ' s said...

@orang panggil aku 'KAM'
hahahah..mana leh citer dah..dh tutup buku..kekeke..

bukan marah.. geram tgk org mencarut jek..pffftttt~!

shafinaz (: said...

Macam macamm jea dkad blog skarng nieh , haihh

CikAizA said...

hahah... betul3...

Zura said...

yg penting berubah...:)

Mama Zharfan said...

MZ singgah
emm..mcm ketinggalan keretapi plak MZ ni..ada isu hangat ker ni

THE LEKAT LEKIT STORY said...

soal ni dia sendiri bgtau aib dia.. yelah org yg malu simpan aib sendiri. Org kritik dia sebab nak suruh dia ada rasa malu sikit sebab apa yg di buat tu memang la bkn benda baik & melibatkan maruah keluarga juga.konsep sy bg pendapat or teguran takkan share link blog org tersebut. Just bg komen jer..

b a m b a m ' s said...

@shafinaz (:
mcm2 adooo!hhuhuhu

b a m b a m ' s said...

@CikAizA
kannnn!! :P

b a m b a m ' s said...

@Zura
kita pon sama kena berubah.. :P

b a m b a m ' s said...

@Mama Zharfan
dah basi dah MZ..ahhaha.. :P

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
yup...tp entry dia buat tuh setahun yg lepas kot..huhuh..mayb skang dah insaf sikit agaknya..mana kita tahu..

tp entry lekit x provide link and its good! itu xper..xde caci maki pon..xper jugak..nie yang siap mencarut smpi bahasa UFO keluar!huhuhu..

itu yg x sanggup nak membaco..huhu

solomolo said...

setuju..
takyahlah nak bagitau satu dunia link blog tue...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...