Bambam's Addicted

TWITTER ruangan mencari GOSIP artis.. and twitter Nora Danish kena HACK!

Korang ada twitter?? certain people dorang suka twitter rather than Facebook kan.. sebab korang nak tweet status selang 2 minit pon takde orang nak marah..hahahaha.. ape kejadah lar nak update status kat FB selang 2 minit kan? wat semak wall gua der.. tak suka tengok lu HIDE..habis citer kan.. :P

CB pon ada twitter gak ar.. tapi tak aktif.. T______T' bukan sebab tak reti nak tweet or itu memang salah satu faktor pon sebenarnya.. sebab kawan2 yang aktif lebih ramai di FB compared Twitter.. hehe.. Kalau ditengokkan ruangan HOME Twitter CB nie.. hurmmmm..meh lar share pic ngan korang..




FASHA SANDA in LOVE??!!
Tengokkkkk.. memang 90% semua adalah artis.. so memang den skodeng artis2 guna twitter!ahhahahahha.. memang takdo lar den nak tweet ngan kengkawan nie.. (padahal kawan twitter memang tak ramai pon).. pastu kan.. dok usha2..terbaca lak tweet dari Nora Danish.. dia punya twitter kena HACK!

Twitter Nora Danish kena hack!
Jadi.. twitter @Danishnora dah jadi FAKE ACCOUNTS lar yer.. nak follow ah kak Nora yang cun vogue de vass nie pergi lar cari @itsmeDanishNora yer..

Twitter den kalau korang nak follow pon buleh yoooo.. Meh lar follow!hahahahha


3 ratus ribu orang tambah perasa! :):

LoLLa AdeLLa said...

tak bez lahh tweet kaka . tidur lagi bez ! wakakakkaka .

Ain Zulaikha said...

macam mana lak lah leh kena spam, orang sekarang ni mmg tak de pendirian lansung lah

♥MiZz-siHa♥ said...

same la kt..ade twitter..tp,xaktif sgt la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...