Bambam's Addicted

Tak suka KATAKKKKKK lar!!

Tak faham lar kenapa orang kata KATAK itu comel?? errrrr... teringat betol si Ady Budika yang giler froggy tuh.. dia pon skang berkecipung ngan froggy after one of our fren si Ayu yang dok hasut lar nie.. -.-' Bila dengar jek words KATAK, PURU, or FROGGY nie.. satu pic jek tersembul kat kepala hotak den nie..

Yucckssssssssssssssssssssssssssssss~!!!
Sumpah den goli! Hari tuh dalam toilet umah den..tetiba sesat katak sekor mcm nie..naseb baik kecik.. tapi daku dah menjerit macam nampak banyak macam nie weh! Naseb baik ada abang.. dia hambik buh dalam plastik campak kat luar!!yuuuccckkkkssss~!!! geli geli geli.!!!

Nak dijadikan cerita.. kan CB buat felt craft..pastu my kazen suh buat felt craft macam kura-kura dalam kete dia.. bayangan kura-kura dalam kete dia pon daku dah ilang ingatan sikit..hahahah.. so try google kot2 ada yang comel-comel sikit kan.. dapat lar kartun 

Comel lar jugak kannnn!! :D dari katak!wekkk~! :D
Sekali korang...try copycat mende alah nie..hasil akhir dia jadi len lak!hahahahahha.. kena kenan si froggy agaknya!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Dari KURA-KURA jadi KATAK?
Boleh?hahahahha..

Tak ke sama tapi tak serupa tuh!

19 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Sunah Mohammad said...

kah kah kah!!! pssst, kat umah saya banyak katak macam tu dalam bilik air..katak jalan lambat2, perut boroi...nak? ahahhahah~

myamyza said...

eii akak pong geli ngan katak.. tapi kalau katak sebut tak berape nak meremang lagi cube sebut ulat bulu konfem ahkak ko ni meremang diikuti mengeliang ngeliut.. eiiiii gelissss

Rozuan Ismail said...

ady suka froggy ke.tak geli ke apa.huh

shandye. said...

gross uols. masa dolu2 lepak rumah arwah atuk.. pagi2 nk pg teman dia ke kebun, sarung la kasut. dgn inesennya terpenyek katak yg tgh buat slumber-party kat dlm tu...

terus trauma dgn kata uols... eeeekkkk........

cik aisha said...

kat lua umah cik aisha ada sekor katak puru...tak taw dia sesat dr mana.campak je dia dtg balik..

oowh craf tu separa katak n separa kura2..hehe bila gabung jadi KAKURA..:)

♥MiZz-siHa♥ said...

geli le tgk gamba yg ats skali tu...eeee..

eB ezrin said...

ha ha ha, tapi ttp comei... suker ar

LoLLa AdeLLa said...

suke suke suke katak !
Jiran lola siap buat kari lagi tawww ! Org jawa kott . Jiran lame lahh .

HHEHEHEHEH ! :)

b a m b a m ' s said...

@Sunah Mohammad
eeeeee...jgn lah sunah oi!sumpah goli hah!!!

b a m b a m ' s said...

@myamyza
sebut ok jugak kak..kalau akak geli ngan ulat bulu..sy pntg sebut ulat sampah tuh...meremang bulu roma!!!

b a m b a m ' s said...

@Rozuan Ismail
froggy kartun lar wan oi..ahhahah..sama ar tuh..katak jugak!geli2!!

b a m b a m ' s said...

@shandye.
yeeeeeeekkk!!ter-imagine bgmana rasa lembik dia!!yucks2!!huhu

b a m b a m ' s said...

@cik aisha
ha'ah..ka umh CB pon sekor jugak!! tp skang dah xde dh..jgn dia dtg blk sudah..huhu

b a m b a m ' s said...

@♥MiZz-siHa♥
hahahaha..mmg tuh niat pon!geli kan!!

b a m b a m ' s said...

@eB ezrin
craft jek comel..katak x comel okeh!huhuhu

b a m b a m ' s said...

@LoLLa AdeLLa
wehhhh..buat kari??meroyan ke aper jirau kau tuh lola?!!!

Kamil Kahar said...

geli ke gmbr tu...mengghairahkan adela...hahahaha...

b a m b a m ' s said...

@Kamil Kahar
eeeeeeeeeee..lain ditafsir lak dia!!fokus katak lar..bukan org tuh!hahahahhaha

LoLLa AdeLLa said...

Tol kaka . Mase dulu lola duk dekat Kelantan , so rumah lola dekat je dgn THAILAND . Jiran lola panggil 'burung terbang duduk' mati2 kami ingat burung betul betul . Last last die hantar kari tu kat rumah , katakkk !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...