Bambam's Addicted

Salleh Yaacob terpaksa cari HOBI baru..

Sebelum menulis enry yang lebih lanjut.. nak wish dulu..
SELAMAT PENGANTIN BARU YANG KE-4!!!!

Cantik betul 4th wife dia kan?

Hahhhh..orang lain wish and celebrate sekali setahun jek.. Abang Jem nie 4 kali setahun..dah macam kejadian 4 musim dah!hahahahhaha.. sabau je lar.. then yang pasal hobi tuh.. kuota dia dah cukup 4.. so kena beralih arah lar dari melayan semua peminat-peminat dia.. kang mana nak tambah kuota ke-5 lak kan..??

Bahagia di muka..moga bahagia di hati juga yer.. :P

Tabah betul hati isteri-isteri dia.. time akad nikah semua bini dia tak datang even dah setuju..huisshhh..dah setuju pon..kau sanggup tengok hati kau terguris buat kali ke berapa tah..huhuhu..

Madu memang manis kan.. kang terlebih manis jadi penyakit diabetes lak kan.. potong jari jemari kaki..nayoooooo~!!

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

LoLLa AdeLLa said...

Nape madu madu tak datang eh ? Gila lahh . Kalau lola , lola datang jeeeeee ..

ejulz said...

nak jadikan saleh sbg mentor laa.. HUHU

b a m b a m ' s said...

@LoLLa AdeLLa
tak sanggup tgk lar tuh..huhu

b a m b a m ' s said...

@ejulz
hahahahha..ejulzzzzzzzzzzzzzzz~!! mampu ker?mampu takper..hehehe

♥MiZz-siHa♥ said...

hahaahha...suke ayat yg last skali tu...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...