Bambam's Addicted

LIKE PAGE FB pon boleh jadi KOMEN ek?

Skang nie musim kat FB orang men LIKE-LIKE page ek? Abes semua PAGE kau pergi LIKE.. Then ntah apa2 Page lak tuh pergi LIKE.. Sampai dialog cerita pon leh jadi LIKE PAGE.. den tak pahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm!!

PAGE 1

PAGE 2
Hahahhahaha.. CB pon samo! kelakar lar wehhh.. Kesudahannya melalut sampai semua lari topik status.. ape kejadah tah!hahahahah.. Korang masuh PAGE aper lak.. den nak klik gak!heheheheh.. leh masuk entry MAHARAJA LAWAK nie!kekekekke

Footnote: Ada saper sudi nak add Cik Bambam nie dekat FB?? :P Ada kat SIDEBAR tuh..jangan malu-malu.. korang jangan lupa mention korang kenalan bloggers yer.. :P


14 ratus ribu orang tambah perasa! :):

LoLLa AdeLLa said...

Betul Betul . Kadang tu kelakar gila bila satu status then semua komen kat bawah tu page . HAHAK ! Xde kje ape . Tapi sumpah , lola x pernah buat .
X caye add lola ;

xoxo_kitty00@yahoo.com . Bunga Melur .

( Psttt , nak suh CB add je . Lola x boleh add org . HAHA )

Ain Zulaikha said...

hahahhhaa suka main benda ni kat fb best kot sebab lawak haha

NM02 said...

lama giler tak bukak fb. last bulan feb kot. smlm tgh bosan kat bengkel, akak bukak, pehh... ramainya peminat yg datang bertandang. hehehe

MiSzy DiaN said...

blum lg penah like2 mcm tue.. hahaha cuma like page jak mna yg best. hehehe..

♥MiZz-siHa♥ said...

kt add...hehehe..approve tau nnt

b a m b a m ' s said...

@LoLLa AdeLLa
cer komen kat status kwn mcm tuh..mau kena penyepak masing2..hehehe

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
nnt CB komen kat status kau mcm2 ek dian!hahahahaha

b a m b a m ' s said...

@NM02
mest berderet friend request ek kak??hahahaha

b a m b a m ' s said...

@Ain Zulaikha
kekekekek... nsb baik kat blog xleh komen link2 mcm tuh..hahaha!

b a m b a m ' s said...

@♥MiZz-siHa♥
dah approve dah!nsb baik muka cam..kalau x kena reject!hahahah

qina said...

kita pun suka main benda ni kat fb.tapi like [age yg mana suka je la..hihi..nnti nak add la CB..nme qina yusof tau:)

blog baru:dugaan datang tanpa diduga | mungkin ada hikmah disebalik semua ini:)

b a m b a m ' s said...

@qina
yeker..add lar syg oi..nnt kite men komen2 like page ek...ekkeke

MiSzy DiaN said...

hahahaha semak jak nati..hihi

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
kau mahu ker nda mahu?nnt CB buat jugak!hahaah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...