Bambam's Addicted

Korang nie memang mulut manis kannn!! :P

Kalau taip takkan pakai mulut lak kan..okeh2..korang memang mempunya kari-kemari yang manis, lemah gemalai bagi perempuan and sasa bagi lelaki..hohohooh.. apa sebenarnya ekk..? They all talk sweet thought about me.. ehhehehe.. Alkisahnya pasal entry Describes 3 words about me ini..

Semua yang komen memang pengomen tegar belog den lar..then memang rajinnnnnnnnnnnnnnnnn sangat datang belog den.. den pon rajin sangaaaaaaaaaaaaaaaat jenguk belog dorang dalam diam and sumtimes drop komen..hik hik hik.. Sila klik komen di bawah untuk ke blog para pemanis gula-gula nie..kih kih kih

Ain Zulaikha!
Memang..sompek yo den nak update entry..autopost jek pong..kekekeke..  pasal background blog nie SANGAT-SANGAT BERTERIMA KASIH kepada DIAN! wuuuwuwuwuuw..lamanya cik cicak hijau nie tak update entry!!!! babab kang..huhuhu.. komen pon dah jarang..kenapa bah sama kau dian???

Ejulz!
SENGAL ek?? wehhhh.. SOLO MOLO lar tuhhh!hahaha..den bukan PALING SENGAL..kekekeke.. mokaceh yer ejulz.. wink-wink.. ahaks!

Lolla Adella si gadis PINK!
Hahhhh..yang nie den tak yah kobar kot..hahahahha.. hamboi2 ko punya description.. kau dok cakap pasal CB ker dok cakap pasal Remy Ishak nie wehhh??!! hahahahhaha... anak tunggal pempuan sorang yang tak jadi tunggal dah nie..kekeke.. *sayang kamu jugerrr*

mykhalis
Nie membodek ker nie??hik hik hik.. mokaceh lar yo.. *malu japs* hahahaha.. belog nie pon WAJIB TERJAH tiap hari.. fakta entry dia suka dibaca..macam2 perkara baru CB belajar..heheheh..


Tak leh nak argue dah statement beliau nie.. macam 98% betol dah tuh.. hehehehhe.. masak lomak cili api? ini den tahu..musti sebab den suko borak dlm bahasa nogori kan.. nak den masak menu tuh ko? buleh yo..kang sembelit jangan salahkan den lak yo..ehhehe

shakingtapir!
Yerrr..den paham dah dik non nak kabor aper..kesimpuannya Cik Bambam ngan otomen tak dapat dipisahkannn!!hahahahhaha...

and the rest... form my GA and contest-mate nanakimie, and Kak Lela.. dorang pon friendly jugak!heheheheh.. tak lupa jugak buat Kak Ila! :P




Actually.. apa yang korang perasan.. apa yang korang bayangkan CB di blog and in realiti hanya 80% jek kot.. kalau jumpa face to face.. mesti korang akan berubah persepsi..ahhaha.. daku garang wehhh.. (orang kata)..orang kata daku sombong.. orang kata aku macam bini orang.. orang kata macam-macam lar.. try know me 1st.. then baru leh cakapkan.. and mereka-mereka di atas nie yang berpendapat demikian, bahawasanya saya bersetuju and saya ingin terus kekal menjadi begini.. :) Terima kasih semuaaa!

Foonote: HP straps otomen tak siap lagi.. nak bagi adiah bagi pengomen tegar.. huhuh..bawa bersabar ek.. sok kita tengok saper yang dapat!! :D

13 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Fadzillah Kamarudin said...

eh ehh...
mulut manis ke??
takleh makan manis banyak sangat la CB...
nnt kena kencing manis...

anyway...
tu komen ikhlas dari akak...
=)

b a m b a m ' s said...

@Fadzillah Kamarudin
hahahah..yer kak lela..gurau2 jek..ekkeke..thanksss!heheh

LoLLa AdeLLa said...

sudah semestinya mulut lola manis kerana CB pernah merasanya ! HAHA

Ikhlas tu kaka ! Weeeee~

nanakimie said...

wah,wat entry lagi..hehe..thanks dear:) yg penting kamo mmg epy go lucky pun,xnmpk pun grang nye..hehe

aiman said...

ok what gurau2 gini..

Sunah Mohammad said...

perghhhh~ takut la nak jumpa kak aida nehhh~ garang's eks~

Ain Zulaikha said...

hahahha selalu makan gula2 hacks tuk manis kan mulut.. hehehe tapi serius lah tak tipu pun.. ;p

b a m b a m ' s said...

@LoLLa AdeLLa
hahahah..lain dah meaning tuh woi~!! ahhahahahha..

b a m b a m ' s said...

@nanakimie
hehehe..ur welkam..kelapangan waktu buat lar entry..kekekeke

b a m b a m ' s said...

@aiman
errr..ini bukan gurauan..huhu..dorang serius tuh..den jek yg bgurau..hehe

b a m b a m ' s said...

@Sunah Mohammad
hahahha..yelar sunah..akak garang tau..grrrrrrrrrrrrr~!! hahaha

b a m b a m ' s said...

@Ain Zulaikha
CB x suka gula2 hacks..hehehe...pahit..

but welcome!hehe

LoLLa AdeLLa said...

nak sangat kan kate mulut lola manis !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...