Bambam's Addicted

Koleksi OTOMEN terbaru Cik Bambammmmm!! :P

Berbanyak-banyak TERIMA KASIH kepada SI DIA ini yang sudi menghadiahkan saya otomen yang Super-Duper Comel inieeeeeeeeee~!! yeahhh.. sekarang henfon saya selamat! tak ada orang boleh curi-curi baca mesej aku kan! berani ar.. aku fire kang.. maxis jek pon yang hantar.. itu pon ada niat nak baca ker??! 


Comel kannnn!!! yer.. daku tak pakai blackberry der! gua kuno! henfon advance sangat nie bukan CB reti pakai pon.. setakat nak on9 guna fon.. baik daku balik umh on9 guna lappy jek.. lagi puas! hohohohoho.. (takde ar.. sebenarnya daku takde modal nak beli blackberry!hahhaha..ada saper nak bagi adiah besday ker??kekekekkke)


Salam sayang dari Cik Bambam dan otomen! :P
muah muah muahhh~!!!
kekekekke..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Sunah Mohammad said...

seee...perut dia kaler putih! erk..:p

cikcahya said...

comey ye otomen bambam.
nak 1............. hehehe :P

Siti Noraisyah said...

Comeiiii.... nak jugak... ^^

cik heroin said...

hehe comel jee ^^,

ct N honey said...

mmg cute otomen tu, saya pun ada otomen gak
Blog aku kena fire

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah lepas ni tak yah takut2 lg sebab ada otomen disisi. kekekeke

deeya said...

gebunya otomen tu .. hahaha ! yunx .. ai pkai enfon cap kekupu jer taw (butterfly) =)

Aziela said...

comel2...suka. Nnt soh dia fire org yg usik henpon tu ekkk

b a m b a m ' s said...

@Sunah Mohammad
yer sunah! spender dia kaler merah!hahahaha

b a m b a m ' s said...

@cikcahya
nak tak boleh ler..beli bole ler..hehehe

b a m b a m ' s said...

@Siti Noraisyah
kalau nak tak dapek do den bagi.. tapi nak suh buat kartun lain pon boleh kak ct..kwn kita leh buat n JUAL..hehehe

b a m b a m ' s said...

@cik heroin
macam CB kan?hahahah

b a m b a m ' s said...

@ct N honey
wah menarek!nnt Cb terjah tgk..hehehe

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
sntiasa selamat!hahaha

b a m b a m ' s said...

@deeya
itu HP kedua kannn?? padahal HP utama blackberry tuh!hahahaha..

b a m b a m ' s said...

@Aziela
hahahah...tuh ar.. pak guard Cb ar tuh.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...