Bambam's Addicted

Apa korang buat bila BLOGSPOT tak boleh buka?

Cer citer cer citer.. Korang nak tahu tak apa CB buat???

1. Dok update status dekat Fb macam update TWITTER!
2. Habis semua kawan punya wall post i attack!
3. Dok LIKE page2 komen yang bukan-bukan.. pastu dok reply kat wall post orang lain..hua hua hua
4. Facebook, facebook dan facebook

Wehhhh..nampak sangat before nie masa daku more to blogging kan!

Entry CB ada hilang.. komen pon hilang.. entry dalam scheduled pon kau nak RAMPAS! hambek!hambek!hambek!

MERAJUKKKKKKKKKKKKKKKK~!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

MiSzy DiaN said...

hahahahaaa..
aku habiskn masa dkat twitter jak..
cb..
entry aku sal contest tu ILANG huhuhu

THE LEKAT LEKIT STORY said...

idea datang taip dulu entri kat m.word takut idea tu hilang... lepas tu dok berkomen chat bagai kat Fb.. maka ada la peluang mereka2 yg kepingin nak chat ngan lekatlekit hari ni.. kalau slalu offline jer manjang.. memang ada entri yg hilang. lepas setting kat blog pun lari.. yg laters setting semua jd kembali kpd sebelumnya.. widget yg di remove pun ada balik

Khairil said...

kite bako aje...bako...hehehe

puan nina said...

alalala..siannye kite kan..huhu.semalam belajar bertwitter.heheh

sabo je la entry n komen hilang..huwaaa

nelly said...

sakit aty betul
=='

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...