Bambam's Addicted

Aku rindu dengan suasana FRIENDSTER..

Korang ada akaun FRIENDSTER? Dulu takde Facebook.. masing-masing gila FS kan? Uishhh.. macam korang gila FB sekarang lar.. dulu time study.. sanggup beratur panjang dekat lab.. semata-mata nak on9 check FS tau.. kot-kot ada orang bagi komen baru kan?

Pastu dok view profile semua orang.. nak tengok gambar2 latest mengkeme2 nie.. then perang komen gambar.. sama lar macam FB skang.. tapi FS dulu best sikit kot.. boleh post dekat wall kawan-kawan image graphic kan! gambar comel2 kita post..

Then boleh tulis belog jugak kat FS.. Start dari FS lar den start blogging.. hehehehe.. dulu mana tahu kewujudan blogspot nie.. den kuno ckit dulu..hahahahha.. sama lar macam skang.. leh main tag2 entry.. selalunya yang komen and baca belog kita tuh kawan-kawan jek.. bukan mcm sekarang nie.. bertambah kenalan bloggers.. :) then blogging guna FS mana jana pendapatan wehhh! hehehe

Tapi satu jek features yang den tak gomar.. kalau nak skodeng profile orang lain.. mesti dia show saper yang view.. pecah rahsia i tau yang i nie kaki skodeng dulu! kekekekke.. tang situh lar payah ckit untuk kaki stalker macam haku! haha! tapi ok gak.. haku nak gak tengok saper yang skodeng profile FB haku tuh..teeeheee~!!

Tapi yang paling dirindui dalam FS adalah kawan-kawan.. Kawan dekat FS dulu lebih closed compared ngan FB.. malam tadi dok baca komen2 lama.. senyum sorang-sorang.. tengok pic lama-lama.. rasa nak menitis air mata.. betapa kita rindu pada kenangan yang lama kan? :')

http://www.friendster.com/missybambam
ehhh.. Cb ada akaun nie lagi ar.. saper nak add meh lar add! kita bergosip! takde saper yang tahu coz semua dah tak aktif FS kan??!!haha! Nak skodeng zaman remaja daku ker.. jom2.. hahahaha

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Arol Mubin said...

Arol tak aktif sangat Friendster. Sebab masa zaman Arol dah ada MySpace. Tapi, Arol pernah sign up account Friendster 3 kali. Bila kawan dah ramai, delete account. Then, sign up account baru dan delete lagi. Haha, sesaje gedik. ;D

Entri terbaru : Jom Join Bloglist Di Blog Arol Mubin Nak? :)

deqlis said...

bambam, akak dulu pun kaki friendster... sama laa...abis kerja lab p cc, p pusat komputer dlm kolej dll..semua nk be FT bagai...

akak pun mula blogging kat FT...sama laa..tp sekarang tak update langsung dah... masih ada account tp acount hanya tinggal account... hehe

time 1st time masuk keje pun kaku FT... sampai laa opis akak sekat FT kat komputer meja...hanya leh check FT kat lobby ke..itupun leh check jerr...takleh masukkan gambo..huhukk...

Zura said...

ade tp dululah...lepas tue dh delete sbb mcm xhot je FS nie...lg pun xreti lah nk handle byk akaun nie...setia pd yg satu je iaitu FB...

myamyza said...

mm.. memang2.. dulu hari2 nak on fs jek.. tp sekarang semua nak on fb pulak.. lgpun fs dah tak meriah cam dolu2... whatever tq tau follow kite..

LoLLa AdeLLa said...

Lola xpernah ade pun Friendster . HEHE teruk kan ? Bukan ape , cam x bez je . Lola stat aktif berKOYA's dalam bidang sesawang ni mule dgn TAGGED . pstu bajet2 join FB . Smpai la Blog ! Sumpah , MYSPACE xtahu nak guna . Heeee ~

ini aku? said...

FS!!! suka juga dulu tapi sekarang ni cam lambat dah. memang suasana FS tu dulu best..

b a m b a m ' s said...

@Arol Mubin
CB tak suka ar MS tuh.. byk org tak senonoh jek!hahahaha.. :P

ko memang gatal kan suka buat akaun byk2!!kekekek

b a m b a m ' s said...

@deqlis
hehehe.. skang msk FS mcm LOST kan??huhuhu

b a m b a m ' s said...

@Zura
yelar..skang mian akaun FB..tp kekadang ada kwb xde FB..still setia dgn FS..ehhehe

b a m b a m ' s said...

@myamyza
skang smua dh demam FB.. :P

sama2..no biggies pon follow2 nie..ehhehe

b a m b a m ' s said...

@LoLLa AdeLLa
CB pon ada TAGGED gak..tp tuh pon pesen macam myspace.. byk benda mengarut!hahahah

b a m b a m ' s said...

@ini aku?
dunia makin majuu!ehhehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...