Bambam's Addicted

AKU hebat! KORANG mana hebat!

Agak-agak kalau korang baca statement tuh tak bakar hati ker? 

SEKOLAH kita sendiri mesti lar kata HEBAT
KOLEJ kita sendiri mesti lar kata HEBAT 
UNIVERSITI kita sendiri mesti lar kata HEBAT 
PARENTS kita sendiri mesti lar kata HEBAT 
KERJA kita sendiri mesti lar kata HEBAT 
NEGERI kita sendiri mesti lar kata HEBAT

Normal lar wehh.. nak kata apa yang kita punya PALING HEBAT! Sekolah kau even sekolah pondok.. nak compared dengan sekolah bestari..still kata sekolah kita best kan? Sama juga pada negara.. even orang kata negara kau tak best sebab tak ade 4 musim.. and cuaca kita skang nie panas manjang.. mesti kita akan back-up negara sendiri kan? Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri.. Tetap dikenang negara sendiri jugak..

Tak yah nak KALUT lar wehhh kata kita nie HEBAT! Blog aku hebat and blog kau tidak.. Aku kerja yang hebat kau kerja kerani cabuk jek.. Eleh..kerani pon at least kita tak mencuri nak cari sumber makan yer dak..by da way.. tak kisah lar nak cakap apa yang kita miliki nie hebat atau tak.. dalam diri kita ni memang ada SELF DEFENSE kan.. Kita memang ada semangat nak jaga benda or sumting yang di sekeliling kita nie.. normal ler tuh.. tapi...! JANGAN SAMPAI NAK PERLEKEHKAN ORANG LAIN!


"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win."
- Mahatma Gandhi (1869-1948)

"A witty saying proves nothing."
- Voltaire (1694-1778)

Citarasa kita berbeza.. deal with it! Biar lar aku nak kata REMY ISHAK tuh HEBAT dan MACHO.. dah dia memang citarasa aku.. nak buek macam mano kan? Daku lagi KAGUM dengan ORANG YANG KATA DIA TAK HEBAT walhal dia memang HEBAT! Sederhana sudah lar.. kannn! :)

main target is IDEA!

Footnote: Blog aku memang TAK HEBAT pon! dan aku juga tak HEBAT.. Sebab aku AWESOME! wakakakkakaka.. *kidding* Maaf kalau daku ada TER-perlekehkan orang selama nie.. anggap saja ia guarauan kasar dari aku.. --'

12 ratus ribu orang tambah perasa! :):

LoLLa AdeLLa said...

LOLLA ADELLA juaak hebat ! HAHA

solomolo said...

blog CB hebat ape...

mykhalis said...

zaman sekolah dulu je selalu bandign22.. lepas tu tak kesah sangat

b a m b a m ' s said...

@LoLLa AdeLLa
lola mmg hebat smpi CB buak belog dia NOT FOUND!ape kes nie?hahahah

b a m b a m ' s said...

@solomolo
x hebat..follower x smpi 800..kekekekek.. :D

b a m b a m ' s said...

@mykhalis
hehehe..so skang nie mmg CB terasa di alam persekolahan.. :P

Cik Mira said...

kite blogger bese bese je :D

THE LEKAT LEKIT STORY said...

mcm mana nak rasa hebat?? sbb smpai skang tak dpt feel yang macam tu lagi.. apapun cik bambam lebih hebat sebab sentiasa di temani otomennya.. kekeke

b a m b a m ' s said...

@Cik Mira
yg bese akan jd luar biasa taw!! hik3..

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
CB pon x tahu rs HEBAT tuh mcm mana..sbb tak hebat!hahahah.. kita selesa dgn diri sndiri dh ckp kan lekit! :P

ehhh..otomen i hebat taw!hahahah

hazwani said...

testing2..haha..nak komen ni..kah3..ak gelak dlu..komen ak:fuyoo!
-wani comel lerrr

b a m b a m ' s said...

@hazwani
nie wani mana lak menyerang belog aku? wani pendek ker wani pjg? mcm wani pjg jek?!!hahahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...