Bambam's Addicted

Aku bukan nak gelak..tapi kau buat lawak lar!

Opismate CB kata CB jahat.. sebab dok gelakkan one of my colleague sebab dia salah sebut.. bukan niat nak gelak tapi dia memang buat lawak lar weh! Chinese kan pelat.. ada ker dia sebut..

JOHOR PORT

jadi

JOHOR PORK!

Ishhh..kang orang kata kau mencarut nanti.. berapa kali dok betulkan.. bantai gelak jek haku!hhahahahhaha..

Footnote: hari ni rajin update entry coz broadband dah lajuuuuu~!kekekekek

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Khairil said...

bestlah kalau broadband selalu laju....

miss ryrinn _ angin said...

beruk dah bayar keeee kakak > hahaha

b a m b a m ' s said...

@Khairil
tak lebih kuota laju ler..heheheh

b a m b a m ' s said...

@miss ryrinn _ angin
wahahaha..yer lar dik non..tuh rajin update hari nie..nak blogwalking pon rajin! :P

Zura said...

salah sebut naya je...

b a m b a m ' s said...

@Zura
hahah..mmg naya.. :P pelat sampai besar! :P

ejulz said...

macam laa dia x penah salah sebut.. org je xnak gelak.. haHa :P

deeya said...

pergh ...! beshnyer lahai broadband tu laju .

b a m b a m ' s said...

@ejulz
hahahahah.. biar arrrrrr... tahu lar org slh sebut bahasa sarawak ari tuh..kekekekke.. tp nie bunyi mencarut lak dia..haha

b a m b a m ' s said...

@deeya
laju beb! tp tunggu ar 2-3 weeks..dah abes kuota dia jadi lembap balik..hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...