Bambam's Addicted

TERAPI P.M Cik Bambam.. Murah dan ikut bajet masing-masing! :)

Korang tahu tak???!! Tahu dah....korang mesti nak jawan TAK TAHU.. So, nie CB nak share ngan korang.. Kita ni tiap kali STRESS mesti lar kena buat TERAPI.. tak kisah lar nak terapi apa pon.. Terapi Spa ker.. Terapi Urut Kepala ker.. Terapi Urut Badan full pakej ker.. means head to toe! muahahhaha.. jahat2!!

No lar.. Cb nie selalu jugak ar stress.. tuh ar kepala nie selalu jek tak centre.. tuh kekadang kat FB pon dok post status bukan-bukan.. belog pon selalu blogwaking belog yang lawak-lawak macam Ayeem Ayam ker.. Telur bukan separa lucah ler.. wahhhh.. dah mengotorkan sikit kepala den! --'

Okeh..dijadikan stori.. Terapi Cik bambam nie.. CB gelar TERAPI P.M. Bajet ikot ketebalan dompet masing-masing.. nak mahal boleh and tak nak kuar bajet pon boleh.. tapi mustahil lah tak kuar bajet langsung kan.. at least kuar lar juga duit tambang tuhhhh.. CB selalu buat 3x seminggu and itu pon ikut bajet, mood and masa. So, apa yang best pasal TERAPI P.M nie?
  • Price affordable
  • Time flexible
  • Mata korang segar
  • Peluh keluar
  • Deria bau lebih terbuka
Itu antaranya lar.. tapi keburukannya.. kalau korang tak reti nak control.. nescaya duit korang akan habis! and lebih worse lagi.. dari elok2 nak keluar peluh.. bertambah kalori lagi ade lar! So, mind management is very important okeh all my dearie!

Korang tahu ker terapi apa yang CB terangkan nie!

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

TERAPI PASAR MALAM

hahahahhahaha~! betul per! tak tahu lar korang.. tapi CB buat terapi nie agak berkesan lar untuk mengurangkan risiko stress menggila nie tau.. Pergi pasar malam tengok orang.. tengok makanan.. jalan-jalan dari hujung pasar malam dari utara ke selatan, timur ke barat.. exercise gak tuh! Pastu tetiba aku dah lupa apa yang terjadi kat umah and office! hak hak hak.. So, 3x seminggu tuh coz kat area umah CB pasar malam hari Selasa, Jumaat and Sabtu. Bajet ikot ade duit ker tak.. masa lak ikot lak kalau CB tak OT..heheheh..

So hari ini.. menghabiskan duet jugak lar pergi pasar malam.. beli ayam goreng crispy dah dua.. dah lar 1 ketul RM5.. adek CB satu..then anak buah den satu.. beli kuih telinga keling lak RM5.. feberet omak den.. mano leh tinggal.. CB lak beli nasi kerabu.. teringin lak nak makan.. so motif terapi hari ini walaupun berjalan dengan lancar..tapi side affect tetap ado!

Tapi kalau dapat TERAPI MILLIONAIRE nie.. opkos korang stress nak menghabiskan duit lak! perggghhh~!!!!

Betul lar! cer try cer try!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ratus ribu orang tambah perasa! :):

MiSzy DiaN said...

CB.. kalu aku tension mesti aku p habiskan duit n pergi mkn taw.. hehehehe.. geram2..

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
kannn!!! pergi mkn ilang stress aku..pastu aku stress balik sbb berat naik..hahaha

MiSzy DiaN said...

hahahaha sudah stress berat naik, prgi lg makan blik.. hua3..

Ila said...

masa bujang bolehlah lepas stress kat pasar malam...skrg ni tmbh stress kalau gi pasar malam..hehehe
Bila Faiz melipat baju

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
hahahaha..kesudahannya aku jadi makin stress dian!hahahaha

b a m b a m ' s said...

@Ila
betul lar.. bawa budak2 ler tuh..hahahah..bw budak2 makin stress den nie hah!kekekek

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau terapi cik bambam ni lost control blh mendatang stress balik ni kekekekke.. yelah, blm ujung bulat wallet dah kempis.

MiSzy DiaN said...

hahahahahaa... CB,maw tuka kaler kaa??

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
hahahah..sbb tuh dah warning awal2.. kena ada mind management! hik3..

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
xde lar dian.. kau punya lar.. tukar kaler purple..pastu ko amek sesumpah ganti cicak hijau tuh..kekekek

MiSzy DiaN said...

grrrr~ ko nie.. ingt kan apa jak.. belikan aku sesumpah laa.. hahaaaaa

Aziela said...

Janji ada geng pergi pasar malam..baru enjoy sikit. Kalau sorang2 mcm akak nie..urghh..tak koser nk layan dek non...

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
kau nak ker sesumpah dian?nnt aku belikan yer..ahhahaha.. :D

b a m b a m ' s said...

@Aziela
kekadang pegi gak sorang2 even xde geng..hehehehe.. pergi ramai2 lg byk duit habis..kekekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...