Bambam's Addicted

Segmen : Mahu Jadi Diri Sendiri

Siler ker jengah ke Blog Dian cayunk nie.. ehhehe
Hahhhh.. den copy yo soklan ekau ek Dian.. hehehehe.. malas nak ubah format.. kah kah kah

 ruang di dalam rumah yang menjadi kesukaan kamu?
tepi pintu masuk ke bilik.. Depan pintu tandas... di dalam bilik.. di sudut penjuru bilik... Pening ker? hahahahha.. ini tempat CB selalu on9 lar wehhh.. memang banyak habiskan masa di sini selain di ruang tamu di depan TV! ngeee~

 pengalaman pertama kali bersama sahabat karib kamu?
masa tuh Form 5.. beliau ajar CB ponteng sekolah! hareeeemm betol! ahhahahaha.. dan-dan tuh jugak kantoi ngan omak den.. apo nak buek dah naseb badan.. tapi tetap menjadi pengalaman berharga tau! hehehe

 tabiat buruk kamu yang cuba diubah?
Sukar untuk melupakan.. easy to forgive but hard to forget.. and perangai yang kekadang emosional tak tentu hala and sukar untuk mempercayai seseorang.. =.=!

 jika kamu menjadi guru sekolah, mata pelajaran apakah yang akan kamu pilih?
Matematik Moden dan Prinsip Akaun dan Perdagangan dan Geografi dan Pendidikan Jasmani? hahahhahaha.. baik jadi guru besar terus kan!!!

 bagaimana kamu memujuk / menangkan rakan kamu yang sedang menangis kesedihan?
Cb tak pujuk.. CB biarkan jek.. kang bila dia dah cool baru CB tanya... itu pon kalau dia nak share.. sebab kekadang certain people bukan suka share sgt masalah dia.. (macam daku ar kekadang)

 apa yang akan kamu lakukan apabila berada dalam keadaan marah?
CB DIAMMMM!diam and keep distance from others.. sebab takot mulut terlepas cakap benda yang tak sepatutnya..huhuhuhu.. dok dalam bilik then dengar lagu rock kapak! kah kah kah

 lagu rakyat atau lagu kanak-kanak yang cukup kamu gemari?
Air pasang malam surut pukul 5! hahahah.. tapi selalu dengar version anak buah CB.. dia ubah lirik.. "Air pasar malam surut pukul 5" hahahhahaha

 lelaki / perempuan idaman kamu berada di depan mata, apa yang akan kamu lakukan untuk menarik perhatiannya?
Keep smiling babeehhh!! :D

 mata dan bibir kamu, mana yang kamu rasakan sering menarik perhatian orang?
mata! guess so? korang rasa?


Footnote: Jom memeriahkan segmen rakan blogger yang lain.. takkan nak join segmen blogger TERNAMA jek kan.. no diskriminasi please.. :)

13 ratus ribu orang tambah perasa! :):

MiSzy DiaN said...

CB!!
kamu juga laa yg terbaik..
jadi guru besar yaa..
garang nie taw.. hehehe..
byknya port nk on9 yaaa.. hehehe..
adeyhh lawak laa enrty ni..

btw..
jom share dgn yg lain kt cni..
http://miszydian.blogspot.com/2011/04/mereka-memang-macam-nie.html

oh ya..
sila high5 cpt~~ sb kita sma.. dian suka jadi guru perdagangan.. hehe..

and kmu dlm bloglist Queen yang Comel :)

cik najihah said...

wah...mesti minat akaun kan
hihi..
singgah dari blog miszy dian :)

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
heheheh... jom give me 5!!! yeyaaahh~!!! kekekek

b a m b a m ' s said...

@cik najihah
ha'ah..mmg amek akaun pon.. heeheh

Irma A.Wahid said...

singgah dri blog dian~~ hahah..mata tu penting~~

dwaty said...

gud luck...

Makbed said...

besh besh... malu le nak wat. hehee

b a m b a m ' s said...

@Makbed
mak bed jgn nak ngengada malu ekkk!! hahaha..cpt join!! ekekke

♥ MinChun 민천♥ said...

whoa~hebatnya...dengar rock kapak~mantap la...hehehehe~
singgah cni dr blog miszydian..hee~

Nour Akmal said...

ada impian nak jd guru besar ke?huhuhu

Cik Diana said...

mata anda sangat cntik! :)

aisyah Qaisyiah said...

wah2...tggi nya cite2, nak jd guru besar erk...hahaha
singgah dri blog miszy dian~

two_dots said...

terjah balik .
wahh , jd guru besar terus jela . hee~ hm , mata selalunye sgt menarik perhatian . ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...