Bambam's Addicted

Nak kurus ingat joegrimjow

Nak kurus ingat Joegrimjow!
Nak kurus ingat Joegrimjow!
Nak kurus ingat Joegrimjow!
Nak kurus ingat Joegrimjow!
Nak kurus ingat Joegrimjow!
Nak kurus ingat Joegrimjow!
Nak kurus ingat Joegrimjow!

Boleh sampai mimpi-mimpi nie!hahahaha


Macam mana joegrimjow tuh boleh jadi kurus? Sebab dia amalkan produk herbalife lar kan! Korang ingat senang nak kurus? Nak turun 1kg dalam seminggu pon belom tentu mudah  compared nak naik 1kg dalam masa sehari. Nak kurus senang jek! Amalkan diet yang seimbang and exercise yang rutin, so boleh lar badan korang jadi gagah perkasa macam joegrimjow tuh. 


Walaupon korang mengambil apa2 supplement tambahan untuk kurus seperti herbalife, jusmate 5 ker, RX Lite ker, Body Shape ker.. tak kisah lar apa-apa.. tapi without any exercise and balance diet.. Umpama korang tengah driving without petrol! Useless kan? kereta tak bergerak destinasi lak tak sampai. Joegrimjow tuh dah kurus, dia dapat benefit yang lain lagi tuh.

Joegrimjow dapat pergi mengembara sebab dia one of herbalife member yang aktif. Joegrimjow jugak dapat memiliki bentuk badan ideal yang diidami sejak azali tuh and cik bambam jugak menanam tekad di hati untuk perolehi BMI yang normal juga! :) dan side income untuk diri sendiri so leh lar shopping baju baru! yeaaaahhhh~!

Footnote: Nak join klik lar banner! :)


10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

eB ezrin said...

ala bambam... jon jenjalan shopin... justi kurus... eh ye ker? ... wit yg kurus ;p

b a m b a m ' s said...

@eB ezrin
yelar kak eb.. duit lg kurus dr body ade lar.. hahahaha.. :D

MiSzy DiaN said...

nak join tp teda idea plak..
hurmm...
hurmmm...
hurmmmm..
tggu pas lect dtg laa baru aktif sket blogging~~~

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
relax.. closed nie next week.. heheheh..

ejulz said...

betul3.. kene g exercise jugak.. heHe

Axie04 said...

nak kurus jugak
nak kurus jugak
nak kurus jugak


p/s: bertekad x saya
hahaha

b a m b a m ' s said...

@ejulz
yelar.. baru balance.. bila ada masuk ada kuar..heheheh

b a m b a m ' s said...

@Axie04
tekad niat je ekkk!! hahaha

joegrimjow said...

Terima kasih sebab join. Keputusan dah diumumkan. Boleh check kat sini
Nantikan contest dari joegrimjow lagi okeh =)

b a m b a m ' s said...

@joegrimjow
okeh.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...