Bambam's Addicted

Maafkan aku wahai jantan miang!

Aku tak kisah nak berkawan ngan lelaki orang..
Serius tak kisah kalau dah niatnya pada awal BERKAWAN sahaja kan..
Tapi sorry ek.. kalau dah awal perkenalan kau tipu aku kau bujang.. 
Hakikatnya kau laki orang..
Naseb baik aku tak terpedaya ngan lelaki mulut manis macam kau..
Kan free-free kena fire otomen ngan aku..
Mula tergaru kepala tak faham..
Sorry lar beb!

Buat lar muka macam kera kena belacan..
Naseb baik aku tak sumbat ko ngan belacan bakar..
Mau kena alahan resdung 44 hari 44 malam!
Boleh pulak kau membuat ayat sedih ngan aku..
Aku lupa kawan.. ceit~! 
Kawan aper kalau asyik bermadah sayang ngan aku..

Kan aku dah kata kat kau..
Biar lupa kawan.. Jangan lupa bini..
boleh pulak kau cakap..
Kawan boleh buat kita happy dan senyum..
Aku pon musykil.. Bini kau tak boleh buat tersenyum sampai ke telinga ker?
Ohhh.. Malam Jumaat ajek agaknya ek?? =.=!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Masa nak dapatkan bini tu .. kaulah intan .. kau lah emas .. kau lah permata .. bila dah dapat .. hishhh!! ceh!! emosi pulak baca entry ni .. mementang mood sesedang down ni .. huh! ^^

b a m b a m ' s said...

itu lar pasal.. skang nie.. intan pon jadi kaca! perggghhh~ sentap den!huhuhu

Novelgurl said...

Haha..terkena ke ? =P len kali hati2 ye..=D

P/s : mslh blog cik bambams err..sy x leh jejak shoutbox cik bambam's lah sbb guna netbook =P
screen netbook kn kecik je..hu2

Farah Shamsudin said...

janganlah layan lelaki macam tu..memang dasar lelaki tak guna..kesian kat wife dia..

Ila said...

kasi fire jer..ade hati nak gaku bujang tu..huhuhu

c-tea said...

hahaha..kelaka la entry ni

Khairil said...

jantan+miang= bukan saya.

hahaha...

b a m b a m ' s said...

cik novel:
terkena lar jugak..tuh dok habaq mai..hahahah..beware yer adek2..kekekek

ehhh..follow kat dashboard ats nie pon xleh ek???errr

farah:
mmg x layan.. dah kena fire ngan den.. merana jiwa jek dok ade laki cmm tuh..huhuhu.. minta simpang!

Ila:
fire dah.. terus beliau MC..hahahha

c-tea:
iskkk.. ini serius tau..huhuhuhu

khairil:
baguslah bukan.. kang jgn msk kategori beruk kena belacan ek!! teeheee~!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...