Bambam's Addicted

Korang suka FELT CRAFT?

Apa tuh FELT CRAFTS.. Macam kat bawah nie..

 my Budak muchuk-muchuk nieee... alololo..

Okehhh.. SALAH.. Ini bukan FELT CRAFTS yer.. ini RIBBON CRAFTS..hehehehe.. Ini den buek sendiri.. teheeeee~!! Nie nak share ngan korang lak.. Kawan CB iaitu...

Sila ke belog beliau..
Beliau mencari FOLLOWER ke-100 untuk di-sedekahkan Felt Crafts hasil kerja tangan beliau.. Hahhhh~! Sebab skang nie dia dah buka bisnes baru.. buat FELT CRAFTS... So esok lusa leh lar den tumpang kedai dia promoe ribbon crafts den pulak.. Almaklum lar.. den tongah takdo mood nak buat for this moment..ahaks~! Meh nak share ngan korang hasil kerja tangan beliau! =)






Comel kannnn??!!! Kalau nak tempah sila lar ke belog beliau atau Facebook  CK Craft... Cik Bambam minta upah promote bisness dia!waakkakaka.. jahat ek.. xde lar.. minta sample jek..hua hua hua.. nak HP Charm design OTOMEN! ye-yeahhh.. tak tau ler leh buat ker tak.. Nanti CB tunjuk kat korang okehhh~!

By the way..tengah edit gambar tadi.. leh lak CB buat pic nie.. ahhahah.. lebih kurang pulak model yang kita orang gunakan.. anak buah masing-masing.. auwwww~! ahhahahah pasni.. kita lihat.. BERGABUNG atau BERLAWAN ker bisnes kami? hahahaha


CB versus CK~!

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Syafiq Rosli said...

hehe..tuk laki ada tak..

Makbed said...

comeyy...

b a m b a m ' s said...

@Syafiq Rosli
HP charms leh lar pakai.. nak pakai klip rambut tuh tak sesuai lak kan..hahahahah.. :P

b a m b a m ' s said...

@Makbed
cik bambam mmg comey~! mokacehhh~! hahahah

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

orang lelaki sesuai x pakai benda alah ni... hahaha

b a m b a m ' s said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
saper suh pakai..bagi lar kat aweks2!!ahhaha.. :P

c-tea said...

cantik semua...i like

b a m b a m ' s said...

@c-tea
gi lar tempah..heheheh

Cahaya Qaseh said...

xleh nk digmbrkn..cam nk nagis je ni.yo la tu..hahaha..mekasih CB coz sudi promote blog n fan page CK Craft..

bloggers y lain2..apa lg,jom la LIKE fan page CK Craft n shopping2 la ye brgan craft ck tu..hihihi..

b a m b a m ' s said...

@Cahaya Qaseh
dah! xyah nak nanges..hahahah.. bak otomen den..ekkekek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...