Bambam's Addicted

Kalau nak berhenti ber-blogging nak buat aper ek?

Lately rasa dah jauh dari blog.. blogwalking pon malas.. selalu baca belog yang selalu diterjah jek.. Nak masuk GA pon dah takde kudrat.. nak taip entry pon dah rasa tak ikhlas.. Kalau dah start tak ikhlas nie lar yang susah.. Nak sambung main games jadi boring lak.. PC makin berat lagi ade lar.. FB pon dah tak semeriah dulu.. ='(


Mode: Terasa Hati..

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

atiey azha said...

wah CB , semua macam dah ke laut ni ..

cik ayin said...

lorhh..awatnya ni..??

b a m b a m ' s said...

ke laut ke puncak gunung pon rasa mcm nk pegi..huhuhuhu

MiSzy DiaN said...

CB.. sama..
sepp~ :(
mood makin down :(

b a m b a m ' s said...

kan diaaannn.. down lak tetiba.. hurmmm...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...