Bambam's Addicted

Dah kahwin tapi mengaku bujang! mahu makan kaki den??!

WARNING: This entry referring to certain men only.. dont be too emosional guys! =)

Perempuan EMO takpe lar.. memang hormon perempuan nie tak stabil and sensitif kan.. (mula lar nak cakap pempuan datang bulan ler tuh kan!) Ni hah.. den nak cito.. sontap betol hati sanubari den.. bukan per.. bukan KECEWA atau rasa terluka.. just rasa TERTIPU.. hahhh.. mula lar daku alergik ngan perkataan TIPU-TIPU nie.. iskk.. ape lar yang ko dapat dengan menipu.. =.=!


Pelik sungguh lar.. dengan simptom macam dalam tajuk tuh.. selalunya penyakit nie terkena pada pempuan bujang jek lar.. kalau kena ngan pempuan dah kawen tak tau lar pulak kan.. tak kan pempuan dah kawen nak melayan kan?? errrr.. kang sama cheating husband lak.. tak elok.. n0-n0-n0!

Ada seorang makhluk Allah nie.. mengaku BUJANG.. then tak yah kena paksa pon.. tetiba mengaku DUDA lak.. Well, he's one of my colleague.. memang dasar bajingan lar.. hahhh.. kan dah mencarut sikit.. tetiba hari tengah buat pasal insurans.. baru dapat tahu dia itu laki orang.. naseb baik aku rajin buat keje ari nie.. at least dapat tahu temberang sebenar lelaki berhidung belang crossing! cehhh~!

Patut ar gatal lain sikit.. betol lar.. kita boleh tahu antara gatal laki bujang ngan laki dah kawen.. bahaya nonnn.. laki orang nie gatal dia over sikit.. tak koso den nak melayan.. yang kita nie kaum pempuan.. jangan lar cepat terlentok ngan janji manis 0rang laki.. siasat dulu.. jangan nak main hentam amek laki orang.. tak baek wehhh.. nanti what u give u get back! hahh gituh.. so jangan nak pelik sok lusa laki tuh pasang bini ke-3 lak.. so time tuh jangan nak marah orang amek laki ko kannnnn.. ade paheemmm

Yang dah ber-girlfren pon sama.. SETIA lar kalau boleh.. KALAU BOLEH!! kalau tak boleh.. kalau nak merasa mencari peluang terbaik and research untuk pilihan yang terbaik.. go ahead.. yang penting.. kalau dah kawen ko jangan nak menyesal kata salah pilih ek.. then make excuse for re-married again.. hell-NOOO okeh!

Footnote: Eeeeee.. geram betol laki-laki macam nie.. nanti bini ko curang ngan ko baru tauuuu~!! huhh!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Axieda'great said...

hampes betul la
kita boikot je
kita boikot je
hahahaha
terpengaruh ngan usop betul la

b a m b a m ' s said...

@Axieda'great
kita bakor idup2 terus xleh ker?? ehhehehe

NM02 said...

orang yg menipu, mungkin dia rasa puas kot

amira azhari said...

bahaya betul kalo ada berpulu-puluh lelaki macam tu dekat dunia ni...mintak dijauhkan lah

b a m b a m ' s said...

@NM02
puas dapat pahala.. cari dosa ler kot ek..huhuhu

b a m b a m ' s said...

@amira azhari
tuh ar.. minta dijauhkannn..huhuhu

solo molo said...

laki macam tue sy cadangkan kite bakor jer... bakor...
tak tue pon kita lempang dia laju-laju...

b a m b a m ' s said...

@solo molo
den nak sula boleh?? ahhahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...