Bambam's Addicted

Apa yang kurang pada belog daku niehh? Try habaq mai ckit!

Hasil daripada tinjauan pada Pemenang Pusingan ke-5 Gegar 1000 blog Abang Ben tuhh..Daripada 22 pemenang yang telah disenaraikan.. 16 kata belog daku tak best.. tak tersenarai tak best lar kannn?? =.=! ehheheh.. takde lar korang.. CB gurau-gurau jek.. tak kecik hati pon.. kekekekekekke..

TAPI..!!!

Dorang yang kat bawah nie sudi listkan CB sebagai top 10.. cewahhh~ macam nak masuk ABP dah! ahhahaha.. Memang ada yang belog CB dah lama folo and ada yang CB baru jengah.. teeheee~ ya ampunn yooo.. den tak notice lar..huhuhuhu.. dan MEREKA adalahhh!

dia tulis.. "bambam!! kenal dia..... dia punya shoutbox cantik, otomen!!! sangat sempoi, sempoi mcm header dia jugak!! hahahaha bam bam!!!!" CB pon selalu skodeng belog beliau tanpa meninggalkan jejak.. heheheheheh.. senyap2 jek daku masuk tgk princess dia and conteng shoutmix beliau! ahha

dia kata dia suka otomen den.. then dia tulis BAMBANG STORY.. ya ampunnnn! ahahaha.. kok bisa Bambang soccer player tuh di sini yaaa??

hahhhh.. ini siap buh den orang pertama dalam carta! baguih lar hang.. hehehe.. dia tulis "best sebab dia suka blogwalking.. lagi satu gambar header yang kat tengah tu cute je.." cik bambam memang suka holiday kat pulau pon.. tuh yang jengah belog beliau tuh.. lalalalal~ :D

Nie den tak yah nak kobar kot.. bak kata Sunah.. belog buah hati diaaaa.. lalallala~

Dia kata dia selalu dtg belog CB sebab belog CB comel.. tipu kannn c-tea! sebab cik bambam comel sebenarnyaaa kaannn!! hahahahah.. 



Dia tulis simple jek.. "KEMAS DAN SIMPLE" itu jek komen beliau.. hehehe.. sampai jugak tema belog daku yer.. :P

dan yang tidak menang...!! kekekeke.. xper.. den pon tak menang.. and this special link 4 u sebab cakap belog CB besttt woooo~!!


Dia tulis.... "Ni blog kakak tu...kawan ketat-ketat seseorang...ehehehe...saya selalu jadi silent reader je kat sini..." hahhh.. kan daku dah kata.. dia skodeng kat cni.. kot-kot den post entry pasal si Ady Budika nie ekkkkk..hehehehhe.. Eh.. apesal sunah tak menang lak? padahal entry korang sama jekkk?? errrrrr..... claim adiah ngan Ady je lar yer.. minta PSP pon dia bagi tuh.. :D

Then ada lagi ek pilih CB tapi tak menang.. meh tinggal link kat sini.. CB umumkan korang PEMENANG DI HATI CIK BAMBAM! walawehhhhhh~!! ehhehe..

Footnote: Nak tanya korang ar.. apa yang terkurang kat belog nie.. berat tak? entry selalu merapu ker? Widget CB terabur ker? loading lambat tak? layouts lak macam mana? Ehhh.. banyak lar daku menanya ek.. hehehehe.. jawab ngan jujur ek.. i tak marah u olls~ muaaaahhhhhh! =*

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Sunah Mohammad said...

okie je blog ni kak...ehehehe...kalo tak best, tak masok dalam list tu ha...:D cuma tulisan kat entry leh bagi besar sikit kot..kasi nampak jelas...blog da kemas da...:)

erk..dia menang sebab tak sama url unik tu...dia wat last minit tau kak, errr..cukup sampai situ, kang pecah lak rahsia kat sini..ahahahaha~

haaa...kan da tak jadi silent reader da...hahaha~

b a m b a m ' s said...

@Sunah Mohammad
hahaha.. yeker.. ohhhh.. kalah tipis yg ini lar ek.. ekekkeke..

alar.. xyah silent2 dik non oi..hehehe

nak besarkan tulisannn! :P

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tak sempat nak join segmen BA..

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
jgn risau.. beribu lagi segmen dlm kepala dia..hehehe..

Novelgurl said...

Hebakk !

b a m b a m ' s said...

@Novelgurl
cik novel.. jwb soklan dlm footnote tuh.. ngeeee~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...