Bambam's Addicted

Apa dah jadi ngan Puding Roti Bakar den nie hah?!

Hari Rabu nak buat Puding Roti Bakar.. so dah beli awal-awal semua bahan2... coz Khamis tuh cuti.. sekali malam after OT.. dah sampai umah.. rotinya lak tinggal kat opis! cessss.. mcm mana nak buat kalau bahan utama lak takde kan? Takkan nak beli roti lain.. membazir jek!!

So, hari Jumaat sekembali ke opis.. before balik dari kerja tuh.. make sure ingat lar rotinya nak kena bawa balik.. then malam tuh leh lar bertungkus lumus buat puding roti.. sekali.. --'

Leka tengok Maharaja Lawak dah pukul 12.. terus tdo.. tuh diaaa.. puding ke mana.. den ke mano.. roti expired semalam.. so hari nie.. cakap ngan mak.. nak buat puding roti guna roti expired leh dak? hahahhahahahahhaha

Mak pon cakap..

"Expired ke roti ko bawa balik tuh? Mak dah makan 2 keping.."

hahahahha.. ya ampunnn.. elok jek dia x saket perot.. alar sehari jek pon.. ada kawan makan roti expired seminggu pon survive lagi beb! janji roti tak berkulat! hahahahah.. so malam nie lar nak buat.. tuh pon tengok keadaan dulu.. coz ada AF lak.. nie pon lom tentu laie kan.. --' iskkkkk~

Esok jek lar kita tengok.. Jadi ker tak Puding Roti Bakar Expired den nie hah!! teeeheee~!!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Makbed said...

aku salu je makan roti expired. gemok je... AHAHAHAHAHHAHAHA.

THE LEKAT LEKIT STORY said...

rasanya ok je kalau takde bercendawan.. tp kita kalau dh expired auto bakul sampah. kekekekeke

TERKINI: pengantin berbogel untuk jimat kos, penyanyi singkong & keju meninggal dunia & kisah sebenar yang anda tidak tahu tentang titanic. semuanya ada kat sini

b a m b a m ' s said...

makbed:
ehhhh..kita yg jarang mkn roti expired pon gomok ek..takdo makno!!hahahahhaha

lekit:
dah berkulat still nk mkn..x tau lar gaya aoer.. sengaja nak cari MC esok ler tuh..hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...