Bambam's Addicted

Angkara GEGAR 1000 BLOG! saya telah di BLOCK!!!

Keluar terus mende nieee!!

Kena block sebab abeh masuk semua belog den folo~ hahahahahha.. takpe lar.. ada alternatif lain.. x heran ponnnn.. Tapi merajinkan klik word verifications utk folo belog koang (baik korang rasa terharu skang!) and word verifications komen tuh.. skang jari i dah lemah gemalai.. :D


Klik jek Follow kat atas belog korang tuh..
Sudah habis menjenguk ke semua 99 kumpulan 5~!! yeyeahhhh~!! (99 termasuk yang double Abg Ben key in dan tak termasuk belog den sndiri..heheh).. Pasni nak gi jenjalan kumpulan yang len lak.. ketaq kepala lutut berjalan wehhhhh! :P


Footnote: Jangan risau.. Cik Bambam folo ikhlas.. tak nak folo belog den balik pon takper.. no heart feeling k everybody! :P (then.. ada yang tak jumpa butang follower den.. dekat otomen tuh yer..hehehe)


16 ratus ribu orang tambah perasa! :):

iezawanza said...

kenape ade kuar word verifications tu ye? sy pon dh bnyk kli kena..

Makbed said...

giloh folo sungguh la. hahahahha...

atiey azha said...

alaa cian kat jari . hehe ..

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

b a m b a m ' s said...

@iezawanza
word verifications time folo or komen? kalau komen leh setting balik.. yg folo tuh sbb dah over limit kita folo sehari..hahah

b a m b a m ' s said...

@Makbed
hahahaha..tambah kawan.. per salahnya.. kekeke

b a m b a m ' s said...

@atiey azha
tuh ar.. lenguh jari hah!!huhuhu

sumanje said...

salam ziarah di ptg selasa....

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah tahniah la atas kerajinan & kesungguhan anda tu

MiSzy DiaN said...

wow!! dahh folo suma..caya laa..
aritu saya baru nk buat blogwalking kan, skali jmpa satu blog nie..
dia ada cerita pasal blog adik hanis zalika.. terus nda jadi maw blogwalking kt tmpt abg ben.. satu ari terjah kt blog adik hanis.. ahahaaaaa...

b a m b a m ' s said...

@sumanje
salam ziarah jugak! :P

b a m b a m ' s said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
buat2 rajin..errr.. kekekek

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
ahhaha.. naseb baik CB x jumpa blog remy ishak taw! ekekekke

MiSzy DiaN said...

hahahha..
kalu CB jmpa blog dia, kompom..
satu hari dok terjah blog dia jak kan.. ehehheee...
hahhaa

btw..
dian jmpa blog zahiril adam jak..
bhahahaa..

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
eh dik non.. zahiril adzim lar!! ahahhahah.. ada kat blog list CB tuh kah2... belog kamal adli dh jumpa?? ekekekkeke..farid kamil? abg mamat khalid? jumpa x? ahhaha.. seronok mengena org ek! ahahhaha

cik najihah said...

hai cik bambam..
wah kentalnye habiskan stalk 99 blog kumpulan hihi
sy suke follow sini :)

Farah Shamsudin said...

Salam Gegaran!! hehehe.. Jemputla singgah ke teratak saya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...