Bambam's Addicted

Shoutmix i ada VIBRATE.. u olls ada??! hahahahhaha

Hahhhhh~! korang ingat handphone jek ada mode VIBRATE!! shoutmix i pon ada tau~! kekekekekkeke.. vibrate lar sangat non.. Dulu, Asyraf  ada singgah belog nie tinggalkan jejak.. baca pesanan dia memang agak pelik tau..

Terima kasih lar pada yang selalu jengah ke bambam-story! =)



Sumpah lar CB tak paham ape lar dia dok mengarut nie kan.. yelar.. kekadang dorang nie blogwalking kan suka tinggalkan pesanan mengarut-ngarut.. taktik nak suh balas kunjungan.. mula-mula memang tak dapat tangkap maksud dia.. then tadi buka belog sendiri.. nak check saper yang dok tinggalkan jejak.. tetibaaa..

Apesal baca shoutmix macam aku dalam kondisi yang ini..??!!

Bergegar shoutmix dennn!!!
Apesal ek.. korang try check shoutbox den.. ade gogar2 ko?? ko kopalo den yang bogogar.. bersin melampau dari semalam.. Pelik Bin Ajaibbbbb!!! rasa sebab VIRUS dalam lappy nie lar! dah berpuak-puak dnegan jayanyaaaa!! sebab kekadang ok.. kekadang dia bergegar~~~ =.=!

footnote: vibrate n vibrato 2 benda berlainan ek!!! aku search pic vibrate kat google benda len lak yang tersembul!! perghhhh~!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

solo molo said...

penin...

b a m b a m ' s said...

@solo molo
nampak yg vibrate ekkkk??!!! T_T'

cik ayin said...

takde ape pun..urmm

b a m b a m ' s said...

@cik ayin
tadi ade....huhuhuhu...dah serik kena jentik telinga ngan den kot..uhuk~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...