Bambam's Addicted

Segmen Bambam Bercinta: Jatuh cinta pada hak milik orang!

Wahhhh~! kelas gituh.. cik bambam ko nak replace Dj Lin nak buat segmen Suria Cinta versi blog!hahahahhaha..bolehhh? =_=' daku bolehkan ajek kan~!

Tajuk: Kekasihku, Kekasihmu Jua..

Nie mana satu yang curang nieh!!



Meaning? Single person jatuh hati or bercinta dekat orang yang dah tak single.. and kekadang orang yang tak single tuh mengaku dia single.. satu jek cik bambam nak cakap! APE HARAM KEJADAH KO BUAT MACAM TUH! erkkkk...tak sopan sungguh! T_T' macam IKA ZULAIKHA share kat belog dia..

Kenapa ek? WHY people!WHY??!! Punya lar ramai laki single.. laki orang jugak ko nak kebas.. Punya lar ramai pempuan single kat luar.. GF/Bini orang jugak ko nak amek.. Kak Jan takpe lar jugak.. Ibu anak satu ker..yer dak..dapat pahala lebih non..

Kawan den pon ado gak gini.. penat nasihat dah.. tak nak dengar gak..dah suka..dah cinta..tak leh nak wat per.. Jadi kita nak buat apa lagi? DOAKAN YANG TERBAIK UNTUK DIA SUDAH LAR EK.. Jodoh kita esok lusa pon tak tahu lagi kan.. kot-kot kita lak terkena kat batang idong nie.. CB takper ar.. batang idong takde...idong jambu! heheheheh..

Even yang dah bertemu jodoh pon.. laki or bini kita nanti pon tak tau ending macam mana kan.. jadi doakan masing-masing yang terbaik lagi bagus dari dok menyumpah.. betol tak?? selalunya doa kan yang baik buat orang, insyaAllah dapat yang terbaik buat kita kan!

Lagu  pilihan malam nie! 

:: Lemon T - Kekasihku di ambil orang::



pssstttttttt~! buat segmen nie tiap-tiap malam okeh gak! sah dah fanatik Suria Cinta CB nie!hahahahha.. :P

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

topimagine said...

huhu.. kontroversi tu.. jgn nak skandal2 ngan hak milik orang. buruk padahnye anti kn :)

b a m b a m ' s said...

@topimagine
uish top!minta simpang malaikat 44!huhuhuhu.. T_T'

Ekinn Zhareef said...

semua curang tue ! hahahha

b a m b a m ' s said...

@Ekinn Zhareef
hahahah..tau xper..sabau jek lar ek! T_T'

apisv2 said...

hakhak

AdiaLuze said...

Kita kan hanya merancang...Tuhan yang menentukan... Sapa yang kawin tak nak bahagia kan..Ehmmmm

b a m b a m ' s said...

@apisv2
kemain gelak nampak! terkena btg idong sndiri ker?kekekekek

b a m b a m ' s said...

@AdiaLuze
kan..mmg lar..tp kita kena ada ikhtiar and usaha nak elakkn.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...