Bambam's Addicted

Saya dah follow anda..tapi anda tak follow saya balik pon?

Macam kat tajuk tuh lar... ada orang tak suka ngan sentences tuh.. tapi cik bambam tak kesah der.. siyesly.. tak kan lar pasal benda nie nak jadikan benda serius beb..kannn..kannn..kannn.. tapi CB bukan nak citer pasal benda nie.. cuma nak tanya.. to those yg dah folo CB tapi im not listed in ur followers..

DO REMIND ME..

takot terlupa nak follow back.. bukan per.. follow dulu..kang baru terjah baca entry kan.. :P


10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Kaseh said...

entahla CB..bg akak lak.. tak semestinya kalau akak folo org tuh akak nak dia folo akak balik..terpulang.. kalau dia minat nak baca then dia folo..tak minat takyah folo pun takper..hak memasing...

Cik Aish said...

kadang kadang terlepas pandang...:)

b a m b a m ' s said...

kiter xper x kesah kak.. yg folo kita tuh.. bg sy..dorang dh folo Alhamdulillah dah..so appreciate sy folo dorang balik..heheheh

b a m b a m ' s said...

@Cik Aish
itu lar pasal..takot terlepas pandang kan..heheheh

Axieana Yumi Life said...

hehehe..biasa lah 2...kdg2 kte x ley nk pksa org 2 nk follow kiter...sukati dorg lah nk follow ker x..kite sama ajer...kite dh terjahbc blog dorg smbil 2 kte follow skali tp dlm list dorg msti nama kte x ad...
:((

Hunny said...

sy laks dah post kat linky

b a m b a m ' s said...

@Axieana Yumi Life
xpe lar..jgn pedulikkn org..janji niat kita nak baca n folo blog org ikhlas kan.. :P

b a m b a m ' s said...

@Hunny
hahhh~! betol2..ada kegunaan widget tuh kan! :P

logorithm said...

Tolong ingatkan aku... :-)

b a m b a m ' s said...

@logorithm
kita sama2 dah folo masing2..kekekek.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...